A szülők a gyereküket mindig szépnek, sőt a legszebbnek látják?
Nem minden szülő, csak a legtöbb látja így. Az én szüleim azt vallották, hogy egészséges önképet kell a gyereknek adni, azaz vannak szebbek, csúnyábbak is, de így vagyok jó és különleges. Azaz csúnyácskának tarthattak ,mostanában mondják, hogy kialakultam. Egyébként furcsa,hogy apukámmal jó a viszonyom, imád, de mindig mindenki szebb, jobb. Neki a nő a nagymellű, van mit fogni rajta típus, én nem ilyen vagyok. Néha rossz, hogy másokat dicsér,hogy milyen szép, nekem sose mondott ilyet. Bár még mindig jobb, mintha a világon legszebbnek hinném magamat, mert azt hitették el velem. Más szépnek lát, én pedig elégedett vagyok.
Egyébként a történetedhez, ne sértődj meg rajta,de némi nagyképűség van a soraid közt, lehet pont anyukád miatt. Engem is, a következő válaszolót,sokakat jelölnek be ismeretlenek, és néznek meg az utcán, ez még kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!