A szülők a gyereküket mindig szépnek, sőt a legszebbnek látják?
Én kifejezetten ronda és gusztustalan vagyok. :(
Anyám mégis állandóan mondja, hogy milyen jóképű vagyok stb.
engem anya mindig akkor látott a legszebbnek, amikor a legprűdebben öltöztem.
tehát én ha a szülőknek tetszem, ott már olyankor bennem a vészcsengő szólal meg.
tekintve, hogy a srácoknak tuti nem az jön be, ami anyának, már csak a generációs különbség miatt is.
Dehogy is.Nekem mindig azt mondják,hogy egy semmirekellő sz*r ember vagyok,és hogy már nem is foglalkoznak velem,mert már gyerekkoromban elrontották a nevelésem.
Emellett mindennap azzal b*szogatnak,hogy mennyire dagadt vagyok,anyám napi 10szer elsüt valamit a fenekem méretéről.Illetve szerintük gombóc orrom van,amibe beleesik az eső ha felfelé nézek.
És akkor csoda ha az embernek nincs egy csepp önbecsülése se.
Amúgy ennyire ne fényezd magad.
Akit kedvel az ember, vagy akivel sok időt tölt el, azt nem látja csúnyának. Például múltkor az egyik ismerősöm kiröhögte az egyik haverom fotóját, hogy hogy néz már ki ez a gyerek, miközben én nem látom csúnyának. Vagy az unokatestvérem 1-2 hónaposan készült fotóin látom, hogy csúnya baba volt (fogóval szedték ki, ezért kellett egy kis idő, amíg helyreállt a fejformája), én pedig a legszebb babának láttam. Nekem azt mondják, hogy gyönyörű vagyok, pedig túlsúlyom van, nagy az orrom. Ha pedig nem szúrsz be képet, akkor nem is fogsz objektív véleményt kapni a külsődről.
Ja és a Facebookos csajok sem nagyon számítanak, azért jelölnek be, hogy menőbbek legyenek 1000+ ismerőssel. Ez az azt hiszik, hogy foglalt vagy pedig nevetséges érv.
Nekem két kisfiam van és tökéletesnek látom őket:)Ha én nem, akkor ki?!
Szeretném ha felnőve nem lennének bennük komplexusok, magabiztos férfiak lennének, de nem beképzeltek és önteltek, mert az is visszataszító.
Én csak egy egészséges önbizalmat próbálok adni nekik, sok dicsérettel,erősítve bennük azt, amiben valóban jók és néha finom kritikát is megfogalmazva, amiben szeretném, hogy fejlődjenek.
A kisugárzáson, a határozott fellépésen nagyon sok minden múlhat az életben, a külső nem minden, főleg a férfiaknál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!