Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülők a gyereküket mindig...

A szülők a gyereküket mindig szépnek, sőt a legszebbnek látják?

Figyelt kérdés
Anyám szerint én akár modell is lehetnék, mindig azt mondja, hogy én vagyok a legjóképübb fiú, stb, bár én általában úgy vagyok magammal,hogy nem vagyok egy Adonisz, sőt, de néha kifejezetten jól érzem magam a bőrömben. Szóval gyakran keveredek hullámvölgyekbe. ÉS ő úgy gondolja, hogy azert nincs csajom mert azt hiszik rólam hogy egy ilyen fiú biztosan foglalt már. Mondjuk az igaz hogy sokan megneznek az utcan. De nem csak szerinte, hanem több női rokon, ismerős szerint is helyes vagyok. Aztán meg facebookon is gyakran megesik hogy idegen lányok jelölnek be, de eddig csak egy írt rám. Szóval nem tudom hogy mi van. Lehet hogy csak azért mondják ezt,hogy önbizalmat meritsek. Kép nincs.

2012. máj. 5. 21:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Sok szülő van, aki a csúnyácska gyerekét is szépnek látja, és kép nélkül elég nehéz ítéletet mondani. Az, hogy "csak egy lány" írt rád, ne legyen már alap, nekem nőként eszembe sem jutna Adoniszoknak irkálni, utánuk futni, megalázkodni.
2012. jún. 9. 17:27
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát érdekes kérdés. Nyilván a szülők azért látják legszebbnek a saját gyereküket, mert a szerelmüket látják benne, meg hát nyilván mert a sajátjuk. Nekem még nincs gyerekem, de majd ha lesz egyszer, biztos h nekem is ő lesz a legszebb a világon.
2012. jún. 9. 19:23
 23/31 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten ronda és gusztustalan vagyok. :(

Anyám mégis állandóan mondja, hogy milyen jóképű vagyok stb.

2012. jún. 9. 20:59
 24/31 anonim ***** válasza:

engem anya mindig akkor látott a legszebbnek, amikor a legprűdebben öltöztem.

tehát én ha a szülőknek tetszem, ott már olyankor bennem a vészcsengő szólal meg.

tekintve, hogy a srácoknak tuti nem az jön be, ami anyának, már csak a generációs különbség miatt is.

2012. jún. 10. 16:18
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy kifejezetten csúnya gyermeket senki sem lát szépnek, az anyja sem, mert nem vak. De jóérzésű anya ezt nem vágja a gyermeke képébe, mert szereti.
2012. jún. 21. 19:43
 26/31 anonim ***** válasza:

Dehogy is.Nekem mindig azt mondják,hogy egy semmirekellő sz*r ember vagyok,és hogy már nem is foglalkoznak velem,mert már gyerekkoromban elrontották a nevelésem.

Emellett mindennap azzal b*szogatnak,hogy mennyire dagadt vagyok,anyám napi 10szer elsüt valamit a fenekem méretéről.Illetve szerintük gombóc orrom van,amibe beleesik az eső ha felfelé nézek.

És akkor csoda ha az embernek nincs egy csepp önbecsülése se.

Amúgy ennyire ne fényezd magad.

2012. jún. 21. 20:33
 27/31 anonim ***** válasza:

Akit kedvel az ember, vagy akivel sok időt tölt el, azt nem látja csúnyának. Például múltkor az egyik ismerősöm kiröhögte az egyik haverom fotóját, hogy hogy néz már ki ez a gyerek, miközben én nem látom csúnyának. Vagy az unokatestvérem 1-2 hónaposan készült fotóin látom, hogy csúnya baba volt (fogóval szedték ki, ezért kellett egy kis idő, amíg helyreállt a fejformája), én pedig a legszebb babának láttam. Nekem azt mondják, hogy gyönyörű vagyok, pedig túlsúlyom van, nagy az orrom. Ha pedig nem szúrsz be képet, akkor nem is fogsz objektív véleményt kapni a külsődről.

Ja és a Facebookos csajok sem nagyon számítanak, azért jelölnek be, hogy menőbbek legyenek 1000+ ismerőssel. Ez az azt hiszik, hogy foglalt vagy pedig nevetséges érv.

2012. jún. 21. 20:42
 28/31 anonim ***** válasza:
A szépség relatív dolog. Engem láthat az egyik gyönyörűnek, a másik csúnyácskának. Azt hiszem, nem ez az ember legmeghatározóbb tulajdonsága. A gyereket viszont önbizalomra kell nevelni, ha szép, ha csúnya.
2012. jún. 21. 21:43
 29/31 anonim válasza:
52%
Igenis minden szülő úgy látja hogy az ő gyermeke/gyermekei a legszebb/legszebbek.
2012. jún. 22. 00:18
 30/31 anonim ***** válasza:

Nekem két kisfiam van és tökéletesnek látom őket:)Ha én nem, akkor ki?!

Szeretném ha felnőve nem lennének bennük komplexusok, magabiztos férfiak lennének, de nem beképzeltek és önteltek, mert az is visszataszító.

Én csak egy egészséges önbizalmat próbálok adni nekik, sok dicsérettel,erősítve bennük azt, amiben valóban jók és néha finom kritikát is megfogalmazva, amiben szeretném, hogy fejlődjenek.

A kisugárzáson, a határozott fellépésen nagyon sok minden múlhat az életben, a külső nem minden, főleg a férfiaknál:)

2012. jún. 22. 06:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!