A szülők a gyereküket mindig szépnek, sőt a legszebbnek látják?
Szerintem nálad ott kezdődik a gond, hogy várod a sült galambot. Ne haragudj, de ez annyira kitűnik a soraidból. :)
Attól mert még jóképű, helyes vagy, az nem azt jelenti, hogy téged kell a csajoknak levadászni. Épp ellenkezőleg. Ha azt akarod, hogy a válogatott préda jusson neked, akkor te válogass közülük. Próbálkozz azoknál, akik neked tettszenek, de ne ülj a kis popsidon azt várva, hogy Miss Hungary leszólítson. Mert nem fog.
A kérdésre válaszolva: nem minden szülő látja szépnek a gyerekét. Van olyan, amelyik kifejezetten utálja a saját vérét. És ez borzasztó.
24/n
Erdekes, eppen ma delutan gondolkoztam el azon, hogy gyakorlatilag engem es a ket testveremet sosem dicsertek meg, vagy batoritottak a szuleink. Anyukam nem igazan ert ra ilyesmire, mert rengeteget dolgozott/dolgozik, apam meg valahogy nem ilyen tipus, ha valamiert leszidni, megdorgalni, fegyelmezni, vagy buntetni kellett, akkor mindig keszen allt, amiert viszont mar vaskosan jart volna a dicseret, vagy elismeres, az valahogy mindig elmaradt...
En arra jottem ra, hogy azert mert az embernek a szulei jelentik a legszorosabb koteleket, meg nem biztos, hogy az o velemenyuket, vagy meglatasaikat feltetelek nelkul el kell fogadnunk, hisz ok is emberek es sokszor talan eppen a sajat gyerekeikkel kapcsolatban esnek tulzasokba es vesztik el a jozan itelokepesseguket.
Szoval ne hagyatkozz teljesen a szuleid velemenyere, elj a forraskritika lehetosegevel!
Persze ezzel most nem azt mondom, hogy valojaban biztos ronda vagy es a szuleid becsapnak, csak figyelj arra oda, hogy ne vigyenek tevutra az esetleges szuloi tulkapasok!
26/F
Bár az én szüleim is mindig engem mondtak volna a legszebbnek és legjobbnak,vagy legalább dicsekedtek volna velem mások előtt!De err végülis sosem került sor, és kedvenc elfoglaltságuk a mások előtti nyílvános leégetés,megalázás volt.
Igazából a külsőmmel mindig is bajuk volt,mindig másokhoz hasonlítottak és rosszabbnak állítottak be.
Szerintem kicsit egészségesebben indult volna mind a kamaszkorom mind pedig a felnőttkorom ezek nélkül.
Nekem sose mondták, hogy szép vagyok. Bár azt se, hogy csúnya.
De ált. igen, a saját gyereket tartják a legszebbnek.
Hát, ki más dicsérje elsősorban a gyereket, talán a szomszéd?
Az én szüleim nem voltak dicsérgetősek, nem is tengett bennem túl soha az önbizalom.Kár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!