Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülők a gyereküket mindig...

A szülők a gyereküket mindig szépnek, sőt a legszebbnek látják?

Figyelt kérdés
Anyám szerint én akár modell is lehetnék, mindig azt mondja, hogy én vagyok a legjóképübb fiú, stb, bár én általában úgy vagyok magammal,hogy nem vagyok egy Adonisz, sőt, de néha kifejezetten jól érzem magam a bőrömben. Szóval gyakran keveredek hullámvölgyekbe. ÉS ő úgy gondolja, hogy azert nincs csajom mert azt hiszik rólam hogy egy ilyen fiú biztosan foglalt már. Mondjuk az igaz hogy sokan megneznek az utcan. De nem csak szerinte, hanem több női rokon, ismerős szerint is helyes vagyok. Aztán meg facebookon is gyakran megesik hogy idegen lányok jelölnek be, de eddig csak egy írt rám. Szóval nem tudom hogy mi van. Lehet hogy csak azért mondják ezt,hogy önbizalmat meritsek. Kép nincs.

2012. máj. 5. 21:15
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nálad ott kezdődik a gond, hogy várod a sült galambot. Ne haragudj, de ez annyira kitűnik a soraidból. :)

Attól mert még jóképű, helyes vagy, az nem azt jelenti, hogy téged kell a csajoknak levadászni. Épp ellenkezőleg. Ha azt akarod, hogy a válogatott préda jusson neked, akkor te válogass közülük. Próbálkozz azoknál, akik neked tettszenek, de ne ülj a kis popsidon azt várva, hogy Miss Hungary leszólítson. Mert nem fog.

A kérdésre válaszolva: nem minden szülő látja szépnek a gyerekét. Van olyan, amelyik kifejezetten utálja a saját vérét. És ez borzasztó.

24/n

2012. máj. 9. 16:59
 12/31 anonim válasza:
96%

Erdekes, eppen ma delutan gondolkoztam el azon, hogy gyakorlatilag engem es a ket testveremet sosem dicsertek meg, vagy batoritottak a szuleink. Anyukam nem igazan ert ra ilyesmire, mert rengeteget dolgozott/dolgozik, apam meg valahogy nem ilyen tipus, ha valamiert leszidni, megdorgalni, fegyelmezni, vagy buntetni kellett, akkor mindig keszen allt, amiert viszont mar vaskosan jart volna a dicseret, vagy elismeres, az valahogy mindig elmaradt...

En arra jottem ra, hogy azert mert az embernek a szulei jelentik a legszorosabb koteleket, meg nem biztos, hogy az o velemenyuket, vagy meglatasaikat feltetelek nelkul el kell fogadnunk, hisz ok is emberek es sokszor talan eppen a sajat gyerekeikkel kapcsolatban esnek tulzasokba es vesztik el a jozan itelokepesseguket.

Szoval ne hagyatkozz teljesen a szuleid velemenyere, elj a forraskritika lehetosegevel!

Persze ezzel most nem azt mondom, hogy valojaban biztos ronda vagy es a szuleid becsapnak, csak figyelj arra oda, hogy ne vigyenek tevutra az esetleges szuloi tulkapasok!

26/F

2012. máj. 9. 20:08
 13/31 anonim ***** válasza:
87%

Bár az én szüleim is mindig engem mondtak volna a legszebbnek és legjobbnak,vagy legalább dicsekedtek volna velem mások előtt!De err végülis sosem került sor, és kedvenc elfoglaltságuk a mások előtti nyílvános leégetés,megalázás volt.

Igazából a külsőmmel mindig is bajuk volt,mindig másokhoz hasonlítottak és rosszabbnak állítottak be.

Szerintem kicsit egészségesebben indult volna mind a kamaszkorom mind pedig a felnőttkorom ezek nélkül.

2012. máj. 27. 11:40
 14/31 anonim ***** válasza:

Nekem sose mondták, hogy szép vagyok. Bár azt se, hogy csúnya.

De ált. igen, a saját gyereket tartják a legszebbnek.

2012. máj. 27. 20:07
 15/31 anonim ***** válasza:
igen és ez rohadt nagy baj, mert én is elhittem magamról, hogy semmit nem kell csinálnom, mert rohadt nagy fuck yeah vagyok. Aztán jöttek egymásután a kiábrándító pofonok
2012. máj. 27. 21:29
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem anyukám kiskoromban ajnározott hogy szép vagyok, meg amúgy emlékszem is hogy 5-6 évesen is pl a boltban dicsértek hogy milyen szép kislány vagyok. Aztán ahogy nőttem, ez elmaradt, most már vagy 15 éve senki sem mondta rám hogy szép vagyok :D max a rokonok persze, meg a barátnők, dehát ők mégis mit mondjanak. Anyukám meghalt 10 éve, tehát ő nem tudom milyennek látna most. Apukám meg azt sem mondja hogy szép vagyok, de azt sem hogy nem. Egyébként nekem egyáltalán nincs önbizalmam van hogy rámjön a "csúnyának érzem magam" dolog és akkor apu azt szokta mondani hogy "Dehogy vagy te csúnya, apád lánya vagy, akkor hogy lehetnél csúnya" Na most ez mi? xD Szerintem amúgy ő szépnek lát, mivel az ő vére vagyok, és szeret engem.
2012. máj. 27. 21:57
 17/31 A kérdező kommentje:
sajnálom anyukád: (
2012. máj. 27. 23:00
 18/31 anonim ***** válasza:
Köszönöm, aranyos vagy!
2012. máj. 27. 23:22
 19/31 anonim ***** válasza:

Hát, ki más dicsérje elsősorban a gyereket, talán a szomszéd?

Az én szüleim nem voltak dicsérgetősek, nem is tengett bennem túl soha az önbizalom.Kár...

2012. jún. 9. 17:20
 20/31 anonim ***** válasza:
Akit szeretek, azt szépnek látom.Igaz, az én lányom valóban nagyon szép, tehát nem elfogultságból dicsérem, de ha nem is lenne ennyire csinos, természetesen akkor is dicsérném, hisz mindenkiben lehet találni valamit, ami szép.Nem feltétlenül külső tulajdonság.
2012. jún. 9. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!