Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülők a gyereküket mindig...

A szülők a gyereküket mindig szépnek, sőt a legszebbnek látják?

Figyelt kérdés
Anyám szerint én akár modell is lehetnék, mindig azt mondja, hogy én vagyok a legjóképübb fiú, stb, bár én általában úgy vagyok magammal,hogy nem vagyok egy Adonisz, sőt, de néha kifejezetten jól érzem magam a bőrömben. Szóval gyakran keveredek hullámvölgyekbe. ÉS ő úgy gondolja, hogy azert nincs csajom mert azt hiszik rólam hogy egy ilyen fiú biztosan foglalt már. Mondjuk az igaz hogy sokan megneznek az utcan. De nem csak szerinte, hanem több női rokon, ismerős szerint is helyes vagyok. Aztán meg facebookon is gyakran megesik hogy idegen lányok jelölnek be, de eddig csak egy írt rám. Szóval nem tudom hogy mi van. Lehet hogy csak azért mondják ezt,hogy önbizalmat meritsek. Kép nincs.

2012. máj. 5. 21:15
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:

Nem, nem látják mindig annak. Nekem kisebb koromban eléggé gonosz módon mondták meg a szüleim, hogy fogynom kéne, és igen sűrűn hallottam, ha jött hozzánk egy szebb gyerek, hogy "te még a lányomnál is szebb vagy" vagy éppen a klasszikus "kislányom, te miért nem tudsz ilyen szép lenni?"

Tény, hogy eléggé fiús lány voltam és vagyok. De úgy érzem, ez a kinézetemre nem, inkább a viselkedésemre hat ki.:) Úgyhogy lehet, hogy tényleg csúnya gyerek voltam:D

2012. júl. 24. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!