Nagyon elítélendő, ha pénzt lopok a szüleimtől?
Apa dolgozik, anya nem. Apa nagyon jól keres, beavatnak a pénzügyekbe a szüleim, a csekkek, kiadások után marad 150.000 ft, amit elkölthetnénk (ebbe nincs benne a kaja, semmi, ezt félrerakják).
Szerettem volna venni 2-3 új felsőt, mert a régiek már lyukasak, de hiába kértem pénzt, nem adott apa. Ráadásul olyan megalázó könyörögni pénzért, ráadásul elég lett volna csak 5000 ft. Ő meg magának vesz ilyen-olyan arany karórát, nekem meg még ruhára sem ad pénzt...
Konkrétan le sem merem venni a pulcsimat, mert lyukasak a pólóim. Egy ft-om sincs, nem kapok zsebpénzt. Amúgy apa mindig ezt csinálja, hogy semmire sem ad, évente tudok venni magamnak 2 db 2-3000 ft-os nadrágot, télen is vékonyba járok.. És ezt a szülinapomra kapott pénzből veszem meg (amit keresztaputól kapok).
Nos a lényeg, hogy a szobájában van egy kis kancsó, ahol van kb 200.000 ft, készpénzben, nincs semmilyen lapra leírva, hogy mennyi van benne. Én ebből kivettem 5000 ft-ot, de nagyon lelkiismeret-furdalásom van, de másrészről meg tényleg kell a pénz ruhára...
Elítélendő, amit tettem?:(
16/L
tegnap 19:38
16 évesen biztos nem otthon ül mint egyesek a tv előtt, bármitől szakadhat ki póló, ilyen apától nem csodálom hogyha elmenne otthonról néha néha, még azt is elképzelem az apja rángatja meg néha.
Igen,szerintem nagyon elítélendő,még ebben a helyzetben is.
Nagykorodban is úgy fogod megoldani az ilyen problémát,hogy lopni fogsz valahonnal,ha a fizud nem lesz elég?
Ha diákmunkát még korod miatt nem tudsz vállalni,akkor is nézhetsz keresti lehetőséget:bébiszitter,idősgondozás,kutyasétáltatás,kerti munka vállalása.Ezekhez nem kell nagykorúság.
Tettél már ki kérdést ezzel kapcsolatban ugye?Az arra érkezett válaszok nem voltak elegendők?Nekem akkor is kamu szaga volt a dolognak.
A szüleiddel próbáld rendezni valahogy,de ne lopj!
Végigolvasva a kommenteket...
KAMU a kérdés,vegyétek észre...
Kérdező,te beteg vagy,menj el pszichológushoz,vagy ülj neki tanulni,találkozz a barátaiddal,ne a net előtt unatkozz.(Utolsó voltam.
Pfúj
A lopas MINDIG elitelendo. Mivel bun.
Penzetek epp azert van mert apad olyan fosveny amilyen, ha koltekezobb lenne, akkor nem lenne egy vasatok se, lenne devizahitel meg plazmateve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!