Anya vett egy madárpókot, nem merek hazamenni. Mit tegyek?
Betegesen félek a pókoktól, ezzel ő is tisztában van. Nem csak hisztizek, kerültem már kórházba pánikroham miatt, amit egy pók váltott ki.
Erre ő beszerzett egyet, ráadásul a bejárati ajtóhoz közel rajta.
Én épp a barátomnál vagyok, holnap megyek haza. Anya küldött mms-ben egy képet, onnan tudom, hogy megvette.
Már "fenyegetőzött" ezzel egy ideje, én meg mondtam, hogy akkor elköltözök, amit be is fogok tartani..
Már most rosszul vagyok, hogy belegondolok, hogy egy madárpók van a házunkba.. Sőt, attól is rosszul vagyok, ha pókokról kell írnom, mint pl most.. A vérnyomásom már most az egekben...
Miért kellett ezt csinálnia??? Barátomnak mondtam, hogy akkor ideköltözök hozzá egy ideig, amíg anya ki nem dobja azt a sz@rt otthonról... Ráadásul nem is merek hazamenni a cuccaimért, itt csak 2 napra elegendő van... Na megy a nyuszimat is el kéne hozni ide...
Mit tegyek?
17/L
Ma délelőtt elmentem barátommal haza, de én nem mentem be, igazából csak azért mentem én is, hogy a nyuszimat hozzam a szállítóboxban.
Anya röhögve kiszólt (én az udvaron voltam), hogy na mi van, félsz bejönni, mi, ezért vettem... Nagyon fájt, amit mondott, meg ahogy mondta.. :(
A húgom írt egy sms-t, hogy ő is szívesen eljönne, mert ő is fél a pókoktól, ráadásul ez nagyon nagy undorító, de hát most 8 évesen hova menjen.. :( Sajnálom szegényt, felhívtam, hogy majd anya biztos elviszi...
Igen, ez a jó ötlet!
Menjél be mosolyogva, és dicsérd meg a pókot, hogy milyen cuki :)
Mély víz, izé... jajmár, ugyanmár! Nem szereti a pókokat - én sem szeretem őket! Nekem is brutális fóbiám van tőlük. Mi a megoldás? Az, hogy kerülni kell a pókokat. Igenis, kerülni kell. Nem lehet minden szir-sz*rt szeretni. Ez van.
---------------------
Anyukádtól hülye húzás volt, hogy madárpókot szerzett, ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy ez megoldja a problémádat, sőt, így lehet, hogy még a bizalmad is elveszett iránta. De a legjobban szerintem te tudhatod, hogy hogyan lehet őt észhez téríteni. Ha úgy, hogy nem mész haza, akkor tedd azt. Én is ezt tenném. A cuccaidért elmehetne a barátod hozzátok... nem? És ha ő beszélgetésbe elegyedik anyukáddal, és elmondja, mennyire kész vagy, akkor előfordulhat, hogy anyud elgondolkozik-
"Anya röhögve kiszólt (én az udvaron voltam), hogy na mi van, félsz bejönni, mi, ezért vettem... Nagyon fájt, amit mondott, meg ahogy mondta.. :("
:( Megértelek. Valahogy mindenkinek az anyja meg van most őrülve, idén világvége, vagy csak klimax van nekik, nem értem...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!