Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya vett egy madárpókot, nem...

Anya vett egy madárpókot, nem merek hazamenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Betegesen félek a pókoktól, ezzel ő is tisztában van. Nem csak hisztizek, kerültem már kórházba pánikroham miatt, amit egy pók váltott ki.

Erre ő beszerzett egyet, ráadásul a bejárati ajtóhoz közel rajta.

Én épp a barátomnál vagyok, holnap megyek haza. Anya küldött mms-ben egy képet, onnan tudom, hogy megvette.

Már "fenyegetőzött" ezzel egy ideje, én meg mondtam, hogy akkor elköltözök, amit be is fogok tartani..

Már most rosszul vagyok, hogy belegondolok, hogy egy madárpók van a házunkba.. Sőt, attól is rosszul vagyok, ha pókokról kell írnom, mint pl most.. A vérnyomásom már most az egekben...

Miért kellett ezt csinálnia??? Barátomnak mondtam, hogy akkor ideköltözök hozzá egy ideig, amíg anya ki nem dobja azt a sz@rt otthonról... Ráadásul nem is merek hazamenni a cuccaimért, itt csak 2 napra elegendő van... Na megy a nyuszimat is el kéne hozni ide...

Mit tegyek?

17/L

2012. máj. 6. 19:13
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
72%

Én a madarakkal voltam ugyanígy. Úgy értem, az otthon tartott és kiengedett madaraktól rettegtem. Menekültem ki a szobából, és tuti elájultam volna, ha rám száll a papagáj.

Most már nem félek tőlük, ami úgy múlt el, hogy kaptam ajándékba papagájt, és rájöttem, hogy nem fog megenni, és most már szeretem, ha rám száll :)

2012. máj. 6. 19:42
 22/61 anonim ***** válasza:
32%

20as :D

Sose értettem ezeket a irreális mértékű félelmeket /fóbiákat/! Miért? És én miért nem? Legszívesebben jól nyakon b@asznám az ilyet, hogy vedd már észre bameg, hogy semmi bajod nem lesz attól a kurv@ ... pici, ártatlan, szerencsétlen üvegbe zárt élőlénytől. Vennéd inkább észre, hogy micsoda egy csodája Ő is a végtelen világmindenségnek. Amúgy ne haragudj! Azt azért nem akarom, hogy miattam vigyen el a mentő valami szívrohammal!!! :(

2012. máj. 6. 19:43
 23/61 anonim ***** válasza:
8%
szerintem ez elég kamu kérdés, egy anyuka nem csinál ilyet, nem kiérdemelted te ezt a pók dolgot? Ne legyen igazam, de nem nagyon akarok neked hinni, saját magamra visszagondolva 17 évesen.
2012. máj. 6. 19:47
 24/61 anonim ***** válasza:
68%
Pszichológiai szempontból fóbiák esetén az egyik legeredményesebb kezelés a szembesítés. ezt csinálja anyukád.
2012. máj. 6. 19:48
 25/61 anonim ***** válasza:
20%

Azért anyák napján,17évesen,nem a barátodnál kellene hogy legyél.

Az előző válaszolóknak igazuk van,anyud hallhatott erről a módszerről,csak lehet nem egészen jól értelmezte.

Egyébként meg bírom az olyanokat,akik játsszák a felnőtt nőt,hogy a barátjuknál fognak lakni,közben meg viszik a nyuszit is....P

2012. máj. 6. 19:48
 26/61 A kérdező kommentje:

a nyuszi családtag, miért ne hoznám??? imádom őt, ha 7-8 órát távol vagyok tőle, már nagyon hiányzik. 4 éve velem van, miért ne vinném, 1 napot sem töltöttem még nélküle..

különben nem hiszem, hogy kiérdemlem, nem csináltam semmi rosszat, barátomat is szeretik

különben felköszöntöttem reggel, du 1kor indultam el otthonról..

2012. máj. 6. 19:49
 27/61 A kérdező kommentje:

amúgy azt érte el ezzel, hogy nem megyek haza amíg el nem adja, vagy nem érdekel mit csinál vele, csak tűnjön el a házból..

amikor én kígyót akartam venni, de elmondta, hogy retteg tőlük, azonnal lemondtam a kígyóról.. erre én meg ezt kapom, hát baromi jó

2012. máj. 6. 19:51
 28/61 anonim ***** válasza:
26%

Ha élő a nyuszi,akkor természetesen más,azt hittem,valami plüss.

Szóval délután egy előtt nem volt pók,anyák napján vasárnap beszerzett egyet,és vissza is hallod?Hm.Kicsit érdekes.

Amúgy meg egy kígyó sokkal undorítóbb.

2012. máj. 6. 19:55
 29/61 A kérdező kommentje:
én is általában vasárnap szoktam vásárolni, pl szénát, BP-en rengeteg bolt nyitva van...
2012. máj. 6. 19:58
 30/61 A kérdező kommentje:

most mégis tehetek arról, hogy "hiteltelen"??? anyukám utálja az ünnepeket, virágot már nem veszik neki, mert egyszer a szemem láttára dobta ki, miután átadtam.. kb 12 voltam akkor, azóta nem kapott..

vagy az hiteltelen, hogy a barátomnál alszok anyák napján? engem miért érdekeljen az anyák napja, ha anyát se érdekli?

2012. máj. 6. 20:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!