Az nagyim nem enged el bulizni. Ti mikor szoktatok hazamenni?
Kettesben lakunk. A barátnőim elhívtak bulizni. Nem vagyok partyzós, de már szeretnék 1-2 alkalommal elmenni, 22 éves vagyok. Na igen, de eddig bármikor voltam, 3-4 óra felé értem haza (volt hogy 5 körül) mikor az első metró jött. Akkoriban még nem lakott velem, így nem is tudott róla. Azt mondta hogy persze nyugodtan menjek el, de 8-9 körül érjek haza. De akkor meg minek menjek el, ha 9kor jöhetek is haza, ráadásul akkor egyedül kellene eljönnöm, szerintem az még veszélyesebb, mintha hajnalban többen jönnénk el mikor már világos van...
Ti meddig szoktatok maradni a bulikban?
Igen, tök vicces hogy 22 vagyok... -_-"
Nagymamám nagyon félős, úgy nyugodt ha itthon vagyok. Egyedül is fél itthon (pedig van rács, kutya, szomszédok) meg engem is félt. De azért ez néha már sok...Közben meg azzal van kétségbe esve, hogy nincs párkapcsolatom, és vénlány leszek. De másik szavával meg azt mondta egy barátnőjének, hogy "Csak az hiányzik, hogy pasija legyen, mert akkor ővele mi lesz". Szóval én ismerem őt annyira hogy nem bírná idegileg hogy legyen valakim, arról álmodnom sem szabadna hogy ott aludjak valakinél, vagy ilyesmi. Ő 19 évesen ment férjhez, és szűz volt, vallásos is nagyon, elég nehéz a helyzetem...
:D
Most komolyan, miért hagyod ezt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!