Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vezessen be anyunak...

Hogyan vezessen be anyunak hogy életembe először szeretnék elmenni bulizni?

Figyelt kérdés

Most bekerültem egy kicsit bulisabb társaságba aminek nagyon örülök mert eddig nem volt kivel menni ilyen helyekre.

Anyával jó kapcsolatom van,de mindig huzigálja a száját ha elindulok a barátnőimmel sétálni este 7-8 óra körül.

A bulikról meg az a véleménye hogy majd jól leitatnak és behúznak egy bokorba...Hiába mondom neki ilyenkor hogy nem vagyok már 12 éves valamiért nem bízik bennem,pedig soha az életben nem adta arra okot hogy kijátszam a bizalmát.

Valamiért még mindig egy 12 évest lát bennem és ez elég rosszul esik. Ezért nem tudom hogy hogy vezessem fel most ezt a buli témát.

17/L

2012. ápr. 11. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elöbb ismertesd meg a barátaiddal, néha legyen nálatok egyik másik lány, mesélj róluk neki, hogy tudja kifélék, érettek-e, megbízhatóak-e. Így ha egy összetartó, egymásra vigyázó bagázs lesztek akik megoldják, hogy mindenki biztonságban, IDŐBEN hazaérjen akkor elöbb utóbb elenged anyukád is. Utánna meg mesélj neki milyen volt, kik voltak ott, mit csináltatok, milyen zene ment stb. Mint más programoknál is tennéd, ne misztifikáld túl. Így ha hisz neked akkor megismerheti milynek is, hogy ne agódjon túl sokat.
2012. ápr. 11. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy x időpontra otthon leszel és hogy valamelyik fiú hazakísér. (Fiú!!) És tényleg kísérjen haza. Az én baráti társaságomban is van egy fiú akit anya ismer és benne megbízik és tudja, hogy biztonságban haza hoz. Mikor elmentek mutasd be a fiút és akkor nem lesz gáz.
2012. ápr. 11. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is mostanában voltam először bulizni, simán elengedtek, igaz, félig azért, mert hogy a többieket is elengedik. De ha neked ez új társaság, akkor nem ez nem jó, de mondhatod, hogy a korosztályod nagy része bulizni jár.

Két feltételt kötöttek ki: egy, tudják, hogy hova megyek, kettő, értem jönnek kocsival. Próbáld meg ezt megbeszélni velük, vagy hogy egy másik barátod szülei hazahoznak, vagy ha ez se megy akkor hogy együtt jössz haza valakivel, szerintem a legjobban a hazaúttól félnek a szülők. Meg elmondhatod. hogy tudod, mire kell figyelni, nem hagyod őrizetlenül a poharad, nem fogadsz el senkitől semmit, stb., csak szórakozni szeretnél egy kicsit a barátaiddal.

17/L

2012. ápr. 11. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem sehogy se akartak elengedni.Ez odáig fajult,hogy elszöktem,meg még jó párszor is utána.Ha normális a szülő,ezt meg lehet vele beszélni.
2012. ápr. 11. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!