Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az nagyim nem enged el bulizni...

Az nagyim nem enged el bulizni. Ti mikor szoktatok hazamenni?

Figyelt kérdés

Kettesben lakunk. A barátnőim elhívtak bulizni. Nem vagyok partyzós, de már szeretnék 1-2 alkalommal elmenni, 22 éves vagyok. Na igen, de eddig bármikor voltam, 3-4 óra felé értem haza (volt hogy 5 körül) mikor az első metró jött. Akkoriban még nem lakott velem, így nem is tudott róla. Azt mondta hogy persze nyugodtan menjek el, de 8-9 körül érjek haza. De akkor meg minek menjek el, ha 9kor jöhetek is haza, ráadásul akkor egyedül kellene eljönnöm, szerintem az még veszélyesebb, mintha hajnalban többen jönnénk el mikor már világos van...

Ti meddig szoktatok maradni a bulikban?

2012. ápr. 30. 19:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szegény nagyid a múltban él,de vedd ezt hízelgésnek mert ez azt jelenti,hogy szépnek tart.
2012. ápr. 30. 20:19
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
Ez elég abszurd egy helyzet.
2012. ápr. 30. 20:39
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Meg regebb olvastam egy nagyon hasonlo sztorit.
2012. ápr. 30. 20:42
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 21 vagyok, de még mindig szólok anyunak, ha elmegyek bulizni. Ő sem szívesen enged el Pesten, de hát nyilván nem szabja meg, csak mondja, hogy akkor tiszta a lelke, ha tudja, hogy jönnek velem fiúk is. Nyilván itt a fővárosban egy fiatal lánynak rohadt veszélyes éjjel császkálni, de szerintem ha egy nagyobb társasággal mész, ahol vannak fiúk, akkor sokkal biztonságosabb és a nagyid sem fog annyira aggódni. Vidd fel a barátaidat és kérd meg őket, hogy beszélgessenek vele erről, nyugtassák meg ők is, hogy így nem lesz semmi baj. Aki vidéki, az nem értheti ezt, a pesti szülők sokkal másképp állnak a bulizáshoz.
2012. ápr. 30. 20:43
 15/20 anonim ***** válasza:
82%

Igen, nekem is ismerős ez az ablakban ül és vár.

Ez egyébként érzelmi zsarolás. Tudom, hogy a nagyid, de én azt tenném, hogy megmondanám neki, hogy tegyen úgy. Neki lesz kényelmetlen, és lehet, hogy nem is bírná végigvirrasztani az éjszakát.

2012. ápr. 30. 21:21
 16/20 anonim ***** válasza:
78%
Lelki zsarolás.... Utálom...
2012. ápr. 30. 22:33
 17/20 anonim ***** válasza:
82%
Félt,ennyi,nem tudsz vele mit csinálni.Nekem nagyimmal volt egy olyan sztorim,hogy mikor nála voltam,nem akart elengedni diszkóba.Aztán valahogy rádumáltam,és rám adott egy fekete-fehér öltözéket,mint az ünnepségeken..:D Fogtam a discos cuccomat is és kisurrantam,és útnak indultam.Útközben átöltöztem,és beledugtam egy csatorna nyílásba a ruhát,hogy majd vissza felé átöltözök.Mikor hajnalban visszatértem,valami barom ellopta a cuccomat.Úgyhogy kénytelen voltam abban a mini ruhában hazamenni,majdnem szívbajt kapott mikor meglátott:)
2012. ápr. 30. 23:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Én megmondanám neki, ha nálam lakik, akkor ő alkalmazkodjon hozzám, ne fordítva.
2012. máj. 1. 11:06
 19/20 anonim ***** válasza:
22 évesen már rég oda mehetnél,ahová akarsz.Ne félj,nem fog belehalni.
2012. máj. 1. 11:38
 20/20 anonim válasza:
nagykorú vagy, nem rendelkezhet a te életeddel! mondd meg neki, hogy ne drámázzon. nem kell magyarázkodnod, nem kell győzködnöd. felnőtt nő vagy. senkinek nincs beleszólása. mellesleg kidobással sem fenyegethet, hiszen ha jól értettem tied a lakás. szurkolok neked!!
2012. máj. 30. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!