Nesze neked hiperszuper új év! A párom inkább a barátaihoz ment bulizni, mintsemhogy velünk legyen. Ilyen, ha egy férfinak a családja a legfontosabb?
"Ilyen, ha egy férfinak a családja a legfontosabb?"
Ezt szokta mondani?
Mert akkor nem igaz.
"miért nem mentél? Hívtak? Akkor meg? Miért kell elrontanod a jókedvét"
A hároméves gyerekkel?Észnél vagy?
Nem igaz, hogy mindenki otthon marad. Az én férjem is elment, és el is engedtem, és tényleg nem volt nekem bajom ezzel. Mondjuk felhívott, de mondjuk előtte nem volt nem fel vett telefon amitől azt hihette volna, hogy bevagyok sértődve, - mint esetleg a ti esetetekben -
Mikor gyerekek lettek is elment eleinte. Igaz változó ki mennyire bulizós. Én kibirom hagyni. Ő nem szivesen ment, majdnem én küldtem, hogy kicsit csináljon mást, magáért.
Én meg bevállaltam az otthonlevést egyedül, majd a gyerekekkel.
Most már picit nagyobbak, ma van az első, hogy fent maradhatnak amíg akarnak, bírnak, és itthon vagyunk mind.
Lényeg a lényeg, arra koncentrálj, neked mennyire fontos a bulizás. Ha neked is hiányzik, máskor másképp csináljátok. Ha meg nem, akkor törődj bele és hagyd, hogy ő menjen. Majd lesz ez még másképp is, hogy együtt lesztek.
Szia!
Én elhiszem,hogy első a gyerek. Ez érthető is,legalábbis számomra. De az annyira nem, hogy nem hívtad vissza. Ez persze a te döntésed. Lényeg az, hogy az óéved remélhetőleg olyan volt amilyenre vágytál, vagy legalábbis jobb mint amilyenre számítottál. Boldog új évet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!