Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nesze neked hiperszuper új...

Nesze neked hiperszuper új év! A párom inkább a barátaihoz ment bulizni, mintsemhogy velünk legyen. Ilyen, ha egy férfinak a családja a legfontosabb?

Figyelt kérdés
Du. 3-kor elment a barátaihoz bulizni,én meg a hároméves kisgyerekünk meg itthon maradt, mert én nem kedvelem a barátait, nem akartam vele menni, bár hívott. Gondoltam elleszünk inkább itthon /a barátait egy hete látta utoljára/. Szóval elment délután, és még nem jött haza, még csak annyi sem volt benne, hogy egy BUÉK-ot küldjön sms-ben, nemhogy felhívjon éjfélkor. Ez nagyon rosszul esik. Mivel mentegessem magam előtt, hogy ne vesszek össze vele, ha hazajön? Ja igen, hívott este 10 körül, de azt meg nem hallottam, nem vettem fel. Nem is hívtam vissza.
2012. jan. 1. 00:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
52%
Nem azért nem ment a férjével a kérdező, mert hisztis, hanem mert nem szereti a férj baráti társaságát. Szerintem ha ez a helyzet, akkor az az alap, hogy a feleségemmel és a gyerekemmel maradok otthon, még ha a feleség rá is bólint, hogy menjek, mert azért az életben kellenek prioritások.
2012. jan. 1. 04:11
 12/26 anonim ***** válasza:
Épp mostanában volt egy kérdés ahol a férj azt mondta most hogy ott a gyerek nem mennek szilveszterezni erre a nő felháborodott aztán kiírt egy kérdést ott mindenki az ő pártját fogta. Hát érdekes, azért látszik hogy kik vannak többségben ebben a kategóriában....
2012. jan. 1. 05:03
 13/26 anonim ***** válasza:
42%

Azért még ne írd le az új évet jó ? Legfeljebb ezt az estét.

Egyébként pedig szeritnem ahogy ezt eltöltitek, úgy eltölthetitek bármelyiket, mert gondolom otthon szokott lenni, kivételesen megengedte magának, hogy kimozduljon. Ha te nem mentél a te döntésed, tök mindegy mi a kifogásod. Ha elengedted, ne bánatoskodj, szidd, vagy bármi. Örülj a pozitív dolgainak. Remélem sok ilyen van, és eltudod ezt nézni neki. Ha meg nincs sok, akkor nem ez egy éjjellel van a bajod, hanem több gond van már nálatok.

Amikor egy gyerek ekkora szerintem elég nehéz év ez. Adjatok egymásnak teret, ugyanakkor figyeljetek egymásra, hosszútávon jobban jártok !

2012. jan. 1. 05:45
 14/26 anonim ***** válasza:
71%
Többség ide vagy oda, én nőként a kérdező párjának adok igazat. Nehogymár ne mehessen el, csak mert a felesége nem kedveli a barátait. Ha az anyját nem kedveli akkor többé azt sem láthatja, meg nem mehet el karácsonykor vagy mi van?
2012. jan. 1. 06:18
 15/26 anonim ***** válasza:
60%

Mit hisztizel? Elengedted, nem? Akkor meg?

Mellesleg ha láttad, h hívott, miért nem hívtad vissza? Na, EZ a bunkóság, nem az, h kikapcsolódott.

Más: éjfél környékén telefonálni is lehetetlen, SMS-ezni meg pláne, annyira teli a vonal (nekem volt, h búékos üzi reggel jött meg, pedig apa már fél 11 elküldte).

2012. jan. 1. 08:23
 16/26 anonim ***** válasza:
37%

sertett,egyszeru es buta ember duzzogasa...

magadnak teszed nehezze a dolgot,ugye tudod kerdezo???

2012. jan. 1. 08:30
 17/26 anonim ***** válasza:
40%

Kérlek ne veszekedj vele!

Én pártatlan vagyok ebben a kérdésben, mert mindkettőtöknek igazat adok. Szerintem nem gond, ha kicsit kikapcsolódik. Én sem bírom a férjem baráti körét /nagyon nem!/, sőt a családját és rokonait sem, én sem mentem volna vele, ha ő el akart volna menni, de nem orroltam volna rá.

De!

Egy sms-t tényleg dobhatott volna, legalább hogy eszébe jutottatok. Valóban zsúfoltak voltak a vonalak, anyukámnak harmadszori nekirugaszkodásra sikerült elküldenem az smst, de addig próbálkoztam, amíg nem ment! Nehogymár fél percet sajnáljon arra, hogy megpróbálja elküldeni...

Ez a véleményem.

24/N

2012. jan. 1. 09:14
 18/26 anonim ***** válasza:
75%

Na nézd!

Elmesélem a szilveszterem!

27.e: családi party. Mindhárman ott voltunk, ott aludtunk.

28.a: csajos buli. Apa maradt otthon az egy éves kicsimmel, én éjfél/egy körül hazabillegtem.

31./1.e: a férjem elment a haverokkal, hatkor ért haza, most alszik.

Én a 10 éves húgommal és az egy éves lányommal szilvesztereztem.

Megbeszéltük, kompromisszumot kötöttünk. Én sem bírom a pasis hóbelebancot, ő meg a csajost nem.

21L

2012. jan. 1. 09:36
 19/26 anonim ***** válasza:

Nézd, én elmondom, hogy szerintem ebben a szituációban ( van egy kicsi gyerek, feleség és a férj barátai nem jönnek ki jól egymással, szilveszterkor a férj szeretne elmenni bulizni...)

1. a gond nekem ott kezdődik, hogy hogyan lehetséges az, hogy a férjemnek léteznek olyan barátai akik engem kikezdenek. Sok pasim volt, de egynek sem voltak ilyen barátai. Tehát ha nem én vagyok a kötekető alak, akkor valószínű a férjem barátai összeférhetetlenek. Ha ők azok, akkor hogy lehet hogy a férjem egyáltalán haverkodik velük? Az ember a rokonait nem választhatja meg. ha anyósom féltékeny rám és nem kedvel, azt a szituációt valahogy kezelni kell, és sajnos nekem is kell áldozatokat hoznom hogy a férjem az anyjával jó viszonyban maradhasson. ez rendben van, ilyen az élet. De az ember a barátait megválaszthatja. Vagyis a férjem miért van jóban olyan emberekkel, akik velem bunkók? Talán a férjes sem komplett? hm...

2. Ahogy kivettem a pasas rendszeresen találkozik ezekkel a barátaival, hiszen a kérdésben benne van, hogy egy hete látta őket. Vagyis miért van benne ez a vágy, hogy "elmeneküljön" otthonról ráadásul már délután 3kor és éjjel jön haza? Itt ugyanis nem arról van szó, hogy elmehet-e valaki valahova szórakozni. Ez egy rossz megközelítés. persze hogy elmehet, nem élünk börtönben. A kérdés inkább az, hogy miért akar elmenni. Tudod kérdező, tapasztalatom szerint egy felelősségteljes apa, aki szereti a gyereke anyját, és aki ezek szerint rendszeresen találkozik a barátaival, ha úgy is érzi hogy szeretne velük találkozni szilveszterkor, elmegy este 8kor, és 11 körül haza jön. Addig kicsit iszogatnak stb. De haza megy, mert haza akar menni. A te "párod" viszont nem akar veled lenni ezek szerint. Itt nem arról van szó hogy fontosabbak a barátok, mert nem fontosabbak :) hanem pillanatnyilag velük jobban érzi magát mint veled kettesben. Ez a nagy büdös helyzet. Hogy ez miért van, tőle kell megkérdeni. Sok oka lehet. Vagy tudtodon kívül sokszor megsérted, vagy mert unja már a kapcsolatát veled, vagy a baráti körben talált valakit aki megtetszett neki... Talán abból is kiderítheted miről van szó, hogy egyébként hogy viselkedik veled.

Mindenképpen semmi jót nem jelent a kapcsolatodra nézve, hogy nem igényli a társaságodat. Még egy szer mondom ez nem fontossági sorrend, és te se így közelítsd meg, hanem azt jelenti hogy pillanatnyilag a kapcsolatok az ő szemében nincs a topon, erősen hanyatlóban van. Vagy meg tudod beszélni vele normálisan, hogy tulajdonképpen mi baja van, és mi hiányzik neki, vagy szépen egyre lejjebb süllyedtek. Sajnos ez a helyzet.

33/N

2012. jan. 1. 11:06
 20/26 anonim ***** válasza:
90%
Én férfiként döbbent arccal nézek hogy senkinek nem fontos egy ünnepet együtt tölteni a családjával. Az ünnepek elsősorban a családé szerintem, ma már az is ünnep ha egy hétköznapon együtt van a család. Barátokkal bulizni bármikor lehet. A kérdezőnek adok 100%-ban igazat, bár a szilvesztert nem tartom nagy ünnepnek, de hogy együtt lehessek a családdal annál nincs fontosabb. a gyerekem szemében szégyelném magam hogy fontosabbak a haverok. A feleségem nemrég hunyt el és a 6éves fiammal szilvesztereztem kettecskén, a fél életemet oda adnám ha ne igy kellene lennie. De el is ásnám magam ha nem a fiammal lettem volna most együtt!
2012. jan. 1. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!