Nesze neked hiperszuper új év! A párom inkább a barátaihoz ment bulizni, mintsemhogy velünk legyen. Ilyen, ha egy férfinak a családja a legfontosabb?
Azért még ne írd le az új évet jó ? Legfeljebb ezt az estét.
Egyébként pedig szeritnem ahogy ezt eltöltitek, úgy eltölthetitek bármelyiket, mert gondolom otthon szokott lenni, kivételesen megengedte magának, hogy kimozduljon. Ha te nem mentél a te döntésed, tök mindegy mi a kifogásod. Ha elengedted, ne bánatoskodj, szidd, vagy bármi. Örülj a pozitív dolgainak. Remélem sok ilyen van, és eltudod ezt nézni neki. Ha meg nincs sok, akkor nem ez egy éjjellel van a bajod, hanem több gond van már nálatok.
Amikor egy gyerek ekkora szerintem elég nehéz év ez. Adjatok egymásnak teret, ugyanakkor figyeljetek egymásra, hosszútávon jobban jártok !
Mit hisztizel? Elengedted, nem? Akkor meg?
Mellesleg ha láttad, h hívott, miért nem hívtad vissza? Na, EZ a bunkóság, nem az, h kikapcsolódott.
Más: éjfél környékén telefonálni is lehetetlen, SMS-ezni meg pláne, annyira teli a vonal (nekem volt, h búékos üzi reggel jött meg, pedig apa már fél 11 elküldte).
sertett,egyszeru es buta ember duzzogasa...
magadnak teszed nehezze a dolgot,ugye tudod kerdezo???
Kérlek ne veszekedj vele!
Én pártatlan vagyok ebben a kérdésben, mert mindkettőtöknek igazat adok. Szerintem nem gond, ha kicsit kikapcsolódik. Én sem bírom a férjem baráti körét /nagyon nem!/, sőt a családját és rokonait sem, én sem mentem volna vele, ha ő el akart volna menni, de nem orroltam volna rá.
De!
Egy sms-t tényleg dobhatott volna, legalább hogy eszébe jutottatok. Valóban zsúfoltak voltak a vonalak, anyukámnak harmadszori nekirugaszkodásra sikerült elküldenem az smst, de addig próbálkoztam, amíg nem ment! Nehogymár fél percet sajnáljon arra, hogy megpróbálja elküldeni...
Ez a véleményem.
24/N
Na nézd!
Elmesélem a szilveszterem!
27.e: családi party. Mindhárman ott voltunk, ott aludtunk.
28.a: csajos buli. Apa maradt otthon az egy éves kicsimmel, én éjfél/egy körül hazabillegtem.
31./1.e: a férjem elment a haverokkal, hatkor ért haza, most alszik.
Én a 10 éves húgommal és az egy éves lányommal szilvesztereztem.
Megbeszéltük, kompromisszumot kötöttünk. Én sem bírom a pasis hóbelebancot, ő meg a csajost nem.
21L
Nézd, én elmondom, hogy szerintem ebben a szituációban ( van egy kicsi gyerek, feleség és a férj barátai nem jönnek ki jól egymással, szilveszterkor a férj szeretne elmenni bulizni...)
1. a gond nekem ott kezdődik, hogy hogyan lehetséges az, hogy a férjemnek léteznek olyan barátai akik engem kikezdenek. Sok pasim volt, de egynek sem voltak ilyen barátai. Tehát ha nem én vagyok a kötekető alak, akkor valószínű a férjem barátai összeférhetetlenek. Ha ők azok, akkor hogy lehet hogy a férjem egyáltalán haverkodik velük? Az ember a rokonait nem választhatja meg. ha anyósom féltékeny rám és nem kedvel, azt a szituációt valahogy kezelni kell, és sajnos nekem is kell áldozatokat hoznom hogy a férjem az anyjával jó viszonyban maradhasson. ez rendben van, ilyen az élet. De az ember a barátait megválaszthatja. Vagyis a férjem miért van jóban olyan emberekkel, akik velem bunkók? Talán a férjes sem komplett? hm...
2. Ahogy kivettem a pasas rendszeresen találkozik ezekkel a barátaival, hiszen a kérdésben benne van, hogy egy hete látta őket. Vagyis miért van benne ez a vágy, hogy "elmeneküljön" otthonról ráadásul már délután 3kor és éjjel jön haza? Itt ugyanis nem arról van szó, hogy elmehet-e valaki valahova szórakozni. Ez egy rossz megközelítés. persze hogy elmehet, nem élünk börtönben. A kérdés inkább az, hogy miért akar elmenni. Tudod kérdező, tapasztalatom szerint egy felelősségteljes apa, aki szereti a gyereke anyját, és aki ezek szerint rendszeresen találkozik a barátaival, ha úgy is érzi hogy szeretne velük találkozni szilveszterkor, elmegy este 8kor, és 11 körül haza jön. Addig kicsit iszogatnak stb. De haza megy, mert haza akar menni. A te "párod" viszont nem akar veled lenni ezek szerint. Itt nem arról van szó hogy fontosabbak a barátok, mert nem fontosabbak :) hanem pillanatnyilag velük jobban érzi magát mint veled kettesben. Ez a nagy büdös helyzet. Hogy ez miért van, tőle kell megkérdeni. Sok oka lehet. Vagy tudtodon kívül sokszor megsérted, vagy mert unja már a kapcsolatát veled, vagy a baráti körben talált valakit aki megtetszett neki... Talán abból is kiderítheted miről van szó, hogy egyébként hogy viselkedik veled.
Mindenképpen semmi jót nem jelent a kapcsolatodra nézve, hogy nem igényli a társaságodat. Még egy szer mondom ez nem fontossági sorrend, és te se így közelítsd meg, hanem azt jelenti hogy pillanatnyilag a kapcsolatok az ő szemében nincs a topon, erősen hanyatlóban van. Vagy meg tudod beszélni vele normálisan, hogy tulajdonképpen mi baja van, és mi hiányzik neki, vagy szépen egyre lejjebb süllyedtek. Sajnos ez a helyzet.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!