Nesze neked hiperszuper új év! A párom inkább a barátaihoz ment bulizni, mintsemhogy velünk legyen. Ilyen, ha egy férfinak a családja a legfontosabb?
11:15-össel egyet értek.
Én is a kérdezőnek adok igazat. Első a család!! Neki kellett volna tekintettel lennie Rád, hogy te nem kedveled a baráti körét és nem kellett volna, hogy egyedül hagyjon téged a gyerekkel! Ok, érezze jól magát, de téged ne zárjon ki belőle, együtt érezzétek jól magatokat, hiszen "te vagy neki a legfontosabb", nehogy már a haverok legyenek az elsők!
Nekem is rossz volt a szilveszterem, együtt érzek veled.
Nekem azért volt rossz, mert a férjem nem törődött velem, az ég világon semmit nem csináltunk. Nálunk még nincs gyerek. Én szerettem volna, ha kimozdultunk volna, akár kettesben akárhogy, vagy pedig itthonra kitaláltunk volna valami jó kis programot, de még csak nem is pezsgőzött velem. Amikor felvettem egy szexi rucit, akkor az is baj volt, hogy minek veszem fel. Csak unottan ült a TV előtt és én meg gépeztem és egyedül pezsgőztem. Ebből állt a szilveszter, most meg meg van sértődve hogy nem vagyok hajlandó menni a szüleihez. Úgyhogy folytatódik a veszekedés és a piszkálódás, nagyon el vagyok keseredve! :(((
28/N
20. válaszolóval értek egyet! Első a család!! Főleg ahol már gyerek is van ott még inkább igaz! A párommal ugyan még csak ketten vagyunk ebben a kiforróban lévő családban, és csak 1 éve, de el nem tudnánk képzelni, hogy szabad akaratunkból külön legyünk ilyenkor. Idén sajnos dolgozott, de ha nem így lett volna tuti, hogy együtt vagyunk. Máskor mindig lehetnek külön programok, szoktak is, de nevesebb napokon nem.
Ha neked Kérdező nem lenne ez gond, akkor más tészta lenne, de megbántott ezzel...nem, nem így viselkedik egy férfi, akinek a család az első. Reméljük még viszonylag fiatal és benő a feje lágya. Ne szomorkodj!
Minden jót! 23N
Igen, érdekel írd meg majd !
Amúgy szerintem igaz, hogy a család a legfontosabb kellene legyen, és ünnepeken együtt, de szerintem ez épp egy nem kimondottan családi ünnep, hanem család, haverok, buli.
A Karácsony, az már igen akkor legyen csak a család együtt !
Ugyanakkor az más, hogy amikor ünnepnap van családi e vagy se, akkor jó érzés mindkét félnek, ha azt a szabadnapot együtt akarják tölteni.
Ez ráadásul nem is egy nappali ünnep, ez kimondottan éjjeli bulizásos. Szóval nem lehet egy kategóriába tenni az ünnepeket se.
Szóval mérlegeld, mennyit tesz érted a hétköznapokon, és családi ünnepeken akar e veled lenni. Mellesleg bármikor te is elmehetsz bármilyen buliba a te barátaiddal, és nem lehet kifogása elvileg. Az, hogy nem akarsz, mert nem tudnád jól érezni magad, az megint más. Ettől ha ő nem érez mindig így, nem kell elítélni. Mindenki más, nem lehet egymás érzéseit mindig egymástól elvárni, hogy ugyanúgy érezzen. Mérlegeld, hogy tényleg akkora hiba volt e ez részéről vagy se, de őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!