Az apám eltiltott a számomra 2 legfontosabb embertől . Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy pletyka miatt ami nem is a mi hibánk volt ezért most én szívok ... Ellettem tiltva a legjobb barátnőmtől és a szerelmemtől . Szerintetek mit tegyek ? Törődjek bele vagy mi mert ez így msot nagyon rossz :( ?2011. júl. 18. 11:24
1/23 anonim válasza:
Próbáld megbeszélni vele, hátha megenyhül... Úgysem tart örökké egy eltiltás.
2/23 anonim válasza:
Hány éves vagy? Milyen lehetőségeid vannak, ha nem törődsz bele? Te mit szeretnél?
3/23 anonim válasza:
Kérdéseim mint az előzőeknek, és jó lenne ha leírnád a konkrét esetet, mert nem mindegy, hogy mi volt a tiltás oka.
4/23 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok . Legjobb barátnőm és a szerelmem testvérek és még a szomszédaim is . Meg tiltotta apám hogy átmehesssek vagy ők átjöhessenek hozzám egy félreértés miatt . Hallani se akar arról hogy átmenyjek . Arrol volt szó hogy hallottam olyan dolgot hogy én két emberrel lefeküdtem + vettem egy terhességi tesztet . ( de ez elég hihetetlen mivel szűz vagyok és nem 16 évesen szeretném elveszíteni . ) És én ezt elmeséltem apámnak . Elmentünk az illetőhöz aki ezt terjesztette hogy én lefeküdtem a szerelmemmel meg ilyenek és kiderült hogy nem igaz . Apám elhitte csak azt mondta hogy felejtsem el őket mert elég bajt hoztak ezzel rám . Pedig nem is ők a hibások :(
2011. júl. 18. 11:37
5/23 anonim válasza:
Mi volt a pletyka? Mennyire súlyos dolog? Szerintem beszéld meg apukáddal nyugodtan hogy mi is ez az egész. Ha nem enged akkor titokban tudtok találkozni vagy kiszökhetsz otthonról (pl.ablakon át) csak észre ne vegyenek.
6/23 anonim válasza:
ha elhitte hogy nem igaz akkor mert tiltott el?
7/23 anonim válasza:
Bocsi,amikor írtam még nem láttam a válaszod. Apukád azért tiltott el a pletyka ellenére is mert fél hogy még is bekövetkezik az hogy elveszted a szüzességed vagy teherbe esel. Továbbra is azt tudom mondani hogy ülj le vele még egyszer és mond el neki hogy nem 16 évesen akarod elveszteni a szüzességed ésmég szűz vagy,megbízhat benned. Ha nem enged akkor szökj ki hogy ne vegyen észre vagy amikor nincs otthon akkor találkozzatok.
8/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !
2011. júl. 18. 11:43
9/23 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyeség, de menj el egy nőgyógyászhoz és kérj tőle egy igazolást, hogy szűz vagy. Ez elég jó bizonyték lenne.
10/23 A kérdező kommentje:
erre gondoltam én is , de apa elhiszi hogy nem történt semmi . engem is már csak az bánt hogy nem találkozhatok velük ...
2011. júl. 18. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!