Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apám eltiltott a számomra...

Az apám eltiltott a számomra 2 legfontosabb embertől . Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy pletyka miatt ami nem is a mi hibánk volt ezért most én szívok ... Ellettem tiltva a legjobb barátnőmtől és a szerelmemtől . Szerintetek mit tegyek ? Törődjek bele vagy mi mert ez így msot nagyon rossz :( ?
2011. júl. 18. 11:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nehogymár pletykához igazítsátok a valódi életeket! Ez mégiscsak abszurd.
2011. júl. 18. 11:52
 12/23 A kérdező kommentje:
nekem mondod ... :(
2011. júl. 18. 11:56
 13/23 anonim ***** válasza:
Hát.. pedig valahogy meg kell beszélned apáddal, hogy mit akar elérni. Makulátlan híred legyen és boldogtalan légy, vagy legyen egy kis pletyka körülötted (amit úgyis elfelejt mindenki egy idő után) viszont boldog legyél. Van egy olyan gyanúm, hogy a saját jóhírét is félti, ami azért kicsit önző dolog. :(
2011. júl. 18. 11:59
 14/23 A kérdező kommentje:
hát igen . köszönöm a válaszokat !
2011. júl. 18. 12:01
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem a baj az, hogy -bocs, de- apuddal szerintem nem lehet úgy beszélni, mint egy normális emberrel. Nagyon drasztikus, de állítsd az a tény elé, hogy vagy megbízik a gyermekében és megpróbálja az általa helyes útra nevelni, vagy kifut az irányítás a kezéből és mivel nem lehet emberként beszélni vele, fennáll a veszély, hogy egy idő után pont az ellenkezőjét fogja elérni, vagyis azt, hogy teljesen kihagyod az életedből, beszámolóidból, azt sem fogja tudni, hogy mit nem tud rólad. Okos dolog ezt példán keresztül tudatni vele, mert ha nem, képes, és visszavág azzal, hogy te fenyegeted őt, és gyakorlatilag azt mondod, hogy ezután szófogadatlan, és hazudós leszel. Tehát valami barátod példáján keresztül meséld el neki, hogy ő is ezen az úton jár, ha így folytatja.
2011. júl. 18. 12:02
 16/23 A kérdező kommentje:
már most elérte ezt . nem mondok el neki szinte semmit csak amit nagyon muszály . minél kevesebbet próbálok vele lenni inkább vagyok egyedül a szobámban mint vele , vagy megyek sétálni csak ne legyek vele .
2011. júl. 18. 12:14
 17/23 anonim ***** válasza:
16 vagy még két év és oda mész ahova csak akarsz.Az iylen szülők csodálkoznak a legjoban mikor a gyerekük óriási lendületel megy csomagolni,amint eléri a 18-at.
2011. júl. 18. 12:30
 18/23 A kérdező kommentje:
igeeeen én is ezen kattogok . hogy már csak pár év és mehetek innen el ...
2011. júl. 18. 12:32
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát akkor valószinű jó viszonyban lehettek apukáddal.
2011. júl. 18. 12:35
 20/23 anonim ***** válasza:
Azért óvatosan a pakolással, mert nem olyan egyszerű az. Az anyagi függetlenség nélkülözhetetlen hozzá. Amíg az ő abroszához törülöd a szájadat, addig sajna még kötve vagy a szabályaihoz. Viszont amit javasoltam, azt ha megcsinálod, akkor lehet, hogy mindenki jobban jár és befolyásolhatod a szabályokat! Egyelőre ez a megoldás.
2011. júl. 18. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!