Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Menjek bulizni vagy ne menjek?

Menjek bulizni vagy ne menjek?

Figyelt kérdés

19éves lány vagyok, szeretek bulizni járni de most nincs kedvem, nem rég lett vége egy kapcsolatomnak,de már van is egy srác akivel ismerkedem.

Múlthéten is úgy volt hogy megyek de meggondoltam magam, oda megyek ahol lakom 20perc kb gyalog, szóval haza tudok jönni ha nem érzem jól magam, de még így sem vagyok biztos a dolgomban.

Félek hogy nem lenne jó, és egyedül lennék, bár sztem a hely fele társaságát ismerném ráadásul egy távoli rokonom a kidobó.

DE félek....egy ismimmel mennék de őt sem ismerem igazán. :/ na meg szívesebben beszélgetnék azzal a sráccal akivel ismerkedek.

2012. jan. 21. 14:34
 1/7 fúróferkó ***** válasza:

Mindig csak azt kell csinálni ami frissülést ,örömet okoz.

Ami szorongást,feszengést okoz, azt az ellenségeidnek ajánld!

Egy szakítás után a hangulat nem szokott vidám lenni.De egy megbízható ,szimpatikus barát segíti feledtetni a múltat.

2012. jan. 21. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Hívd e la srácot is. Amúgy meg jobb ha nem ülsz otthon, menj, élvezd ki hogy szabad vagy.
2012. jan. 21. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne menj! Én is elmentem bulizni a szakítás másnapján, nem éreztem jól magam, sokat bőgtem. Ez csak amolyan csajos parti volt barátnőméknél. Inkább beszélgess azzal a sráccal... jobban fogod érezni magad mint egy szórakozóhelyen, ami tömve van emberekkel és mutatnod kell, hogy minden happy közel a fele sem igaz ennek. Egyébként azt mondták a barátnőim, hogy hamar túl fogom magam tenni ezen és jön majd a következő pasi.. nem hittem nekik. Láss csodát? Holnap randim lesz. :) Remélem összejön és Neked is.

186N.

2012. jan. 21. 14:41
 4/7 anonim ***** válasza:
*18/N
2012. jan. 21. 14:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Jönne a srác is csak nincs aki elhozza kocsival, mert ritkán megy busz feléjük, és vasárnap is sokáig kellene várni. :/Mivel nem egy helyen lakunk.

A szakításon már úgy ahogy túltettem magam, hisz semmibe sem néz a fiú, és boldog is vagyok.

2012. jan. 21. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Menj el!! ha otthon ülsz,semmivel nem lesz jobb,egyre mélyebbre süllyedsz magadban,jól sírd most ki magad,zuhanyozz le jó forró vízzel,aztán szedd össze magad,és menj el,mert nem fogod megbánni...de ha mégis,akkor menj haza.De szerintem mindenképp menj el,ilyenkor az embernek szüksége van a társaságra!!!
2012. jan. 21. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:
szabad megkérdeznem milyen buli ? :)
2012. jan. 21. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!