Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya vett egy madárpókot, nem...

Anya vett egy madárpókot, nem merek hazamenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Betegesen félek a pókoktól, ezzel ő is tisztában van. Nem csak hisztizek, kerültem már kórházba pánikroham miatt, amit egy pók váltott ki.

Erre ő beszerzett egyet, ráadásul a bejárati ajtóhoz közel rajta.

Én épp a barátomnál vagyok, holnap megyek haza. Anya küldött mms-ben egy képet, onnan tudom, hogy megvette.

Már "fenyegetőzött" ezzel egy ideje, én meg mondtam, hogy akkor elköltözök, amit be is fogok tartani..

Már most rosszul vagyok, hogy belegondolok, hogy egy madárpók van a házunkba.. Sőt, attól is rosszul vagyok, ha pókokról kell írnom, mint pl most.. A vérnyomásom már most az egekben...

Miért kellett ezt csinálnia??? Barátomnak mondtam, hogy akkor ideköltözök hozzá egy ideig, amíg anya ki nem dobja azt a sz@rt otthonról... Ráadásul nem is merek hazamenni a cuccaimért, itt csak 2 napra elegendő van... Na megy a nyuszimat is el kéne hozni ide...

Mit tegyek?

17/L

2012. máj. 6. 19:13
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
67%
Írtad a kígyót, és onnantól teljesen megértelek.A lábam be nem tenném egy lakásba, ahol kígyó van!Nem érdekel, hogy terrárium, meg nem tud kijönni.Ha te így érzel a pókkal kapcsolatban, akkor anyud nagyon elrontotta a dolgot!
2012. máj. 6. 20:21
 32/61 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vigyél haza te is egy kígyót.
2012. máj. 6. 20:23
 33/61 anonim ***** válasza:
61%
Figyelj, lehet, hogy pont azért, mert félsz tőle, de nem kicseszésből. Hallottad már azt a mondást, hogy kutyaharapást szőrével? Ez azt jelenti, hogy pont úgy győzhetjük a félelmeinket, ha szembemegyünk velük. Lehet, hogy anyud úgy gondolja, hogyha naponta látod, akkor megbirkózol a gondolattal, hozzászoksz, és rájössz, hogy nem is olyan szörnyű. Mert nem az. A fóbiákat nem szabad ráhagyni az emberre, ki kell belőlük gyógyulni, mert a legtöbbször semmi alapja nincs.
2012. máj. 6. 20:48
 34/61 anonim ***** válasza:

Enyém volt a pókemberes kérdés.

Full komolyan azt csinálnám hogy mondanám neki hogy kap 2 napot a pók eltüntetésére. Ha 2 nap múlva is megvan vinnék egy kígyót :D

2012. máj. 6. 20:48
 35/61 A kérdező kommentje:
Nincs pénzem kígyóra, meg hely sincs, ahova tehetném... azt meg nem akarom, hogy megveszem, aztán eladom.
2012. máj. 6. 20:50
 36/61 A kérdező kommentje:
Igazából azóta félek, amióta 4.-ben egy nagyon lepukkant helyre mentünk osztálykirándulni, és reggel, amikor felkeltem, egy madárpók nagyságú pók mászott a kezemen. Már akkor is totál kifordultam önmagamból, sikítozva rohangáltam, hogy szedje le valaki.
2012. máj. 6. 20:53
 37/61 anonim ***** válasza:
66%

hívj fel egy pszichológust, hogy beszéljen anyuddal, hogy ezt nem így kell

ha nem segít

utána jöhet a gyámügy

2012. máj. 6. 21:05
 38/61 anonim ***** válasza:
37%
Kérd meg a barátodat hogy menjen be előre vigye el a pókot dugja el takarja le stb.. és te addig össze szeded a cuccaidat. Vagy fogod befújsz a póknak egy kis chemotoxot és belefog pusztulni mert ugye lefullasztja és ettől rögtön szét esik és elpusztul onnantól meg szabad a bejárás. Anyukádat ezért fel is jelenthetnéd.
2012. máj. 6. 21:13
 39/61 Tubarózsa ***** válasza:
56%

Szia!

Hát nem tudom mit szoljak anyudhoz. nagyon gusztustalan volt ez tőle. én is félek a pókoktól. bár már az évek alatt eljutottam oda hogy ha látok egy kicsit/kisebbet hogy akkor nem kezdek el sikitva, sirva 'menekülni', de azért nem is megyek oda,/szivverés,vérnyomás azért megy feljebb/ viszont ha nagyobbakkal találkozom házba/udvaron akkor tuti frászt kapok, és sirva, remegve rohanok a férjemhez, hogy ott egy pók vigye el. és utána van hogy beletelik egy kis időbe mig lenyugszom. szóval tudom mit érzel, és én se mennék haza, párom egy időbe mondta hogy vesz nekem egyet(akkor még azt hitte hiszti csak.) de aztán egyszer rájött hogy nem az. és nem vett(de nem hiszem hogy vett volna.) Ahogy irták már, valahonan bekéne szerezned egy kígyót, kiváncsi vagyok anyud mit szólna hozzá....

am meg igaza van itt néhány válaszolónak, mert a fóbiától csak ugy lehet megszabadulni, ha szembe mész vele. De csak akkor amikor Te ugy érzed, hogy készen állsz rá, és megakarsz szabadulni tőle. ugy hogy kényszerből szabadulj tőle, lehetlen(szerintem.) én személyszerint tök jól elvagyok a fóbiámmal és eszembe sincs szembe nézni vele.

Am barátod meg anyud milyen viszonyba vannak? ő nem tudna vele beszélni, hogy oké hogy segiteni akar, de ez már tulzás.?

Irj hogy alakultak a dolgok.

bocsi h (ha) hosszu lett.

üdv 22N

2012. máj. 6. 22:47
 40/61 anonim ***** válasza:
Szerintem költözz a barátodhoz pár napig a nyusziddal. Anyud csak rájön egy idő után, hogy ezt nem így kéne.. Barátod menjen előre és vigye olyan helyre a terráriumot ahol nem látod.
2012. máj. 6. 23:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!