Ti édesapátokat vagy édesanyátokat szeretitek jobban? Miért?
Figyelt kérdés
én édesapámat bármit megtennék érte..anyámat utálom, egy önző, szivtelen, érzéketlen hárpia..még ha ő is hozott a világra..2012. máj. 4. 18:01
1/11 anonim válasza:
Anyát.Ő nevelt fel.
Apám nem élt velünk soha,nem akart.Nem utálom,közömbös.
2/11 anonim válasza:
Anyumat.Vele élek,szüleim elváltak.Évekig nem is beszéltem apummal.Nincs vele bajom,néha évente,fél évente összefutunk váltunk egy két szót és ennyi.Csak olyan idegen.
3/11 anonim válasza:
Nekem apám teljesen idegen,nem ért meg.Anyámat jobban szeretem,de már vele is kezd megromlani a viszonyom.:(
4/11 anonim válasza:
Nekem sajnos édesapám meghalt(még kicsi voltam), anyukám meg nem nagyon törődött velem. Így igazából nem tudom.
5/11 anonim válasza:
anyukámat szeretem jobban. apukám hát ő izéé olyan leordítós és nem vallaná be hogy mundjuk az ő hibája hanem talál vslsmi okot amiért mást ordit le..
6/11 anonim válasza:
Apát. Anyával az utóbbi években megromlott a viszonyunk, egy szép szava nincs hozzám.
7/11 anonim válasza:
Mindkettőjükkel más a kapcsolatom, de nem tudnék és nem is akarok választani.
23N
8/11 anonim válasza:
A szüleim elváltak, apa nevelt fel, de anyával is rendszeresen találkoztam, meg beszéltünk telefon. Kamaszkoromban anyát szerettem jobban, de ez csak abból adódott, hogy ő volt az engedékenyebb, apával meg rengeteget balhéztunk. Most már nem tudnék választani közöttük. Nagyon más személyiségek, mindkettejüket másért tisztelem, de ugyanúgy szeretem őket.
24N
9/11 Hajna88 válasza:
Apa!!!!!!!!!! Ő a mindenem!!! Mindenkinek csak fele olyan jó édesapát kívánok,mint a mienk!!! Ugyan hiányzik egy anya az életemből,de nem a sajátom....
10/11 anonim válasza:
Anyámat, bár vannak vele is nézeteltéréseim. Apám beteges rendmániás, és kiborít az állandó leb*szás, amit apróságokért kapok, főleg a "rendetlenség" miatt. Jófej néha ő is, meg semmiképp nem mondanám, hogy nem törődik velem, de emiatt a tulajdonsága miatt nap mint nap sikerül egy időre megutáltatnia magát velem. Anyuval is veszekszem néha, de még ígyis őt szeretem jobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!