Hogy vegyem rá őket?
Az van, hogy tegnap ugye május elseje alkalmából a barátnőmmel és a szüleivel elmentem a város programjaira este. Koncert volt, és a végén szétszéledtek az emberek, és oda mentünk mert ott vártak minket a szülei, és megláttuk hogy éppen ujraélesztenek valakit, aztán abbahagyták, meg mérték a pulzusát, s aztán semmi, feladták, szoval gyanitom hogy meghalt. Kicsit rosszul is lettem, bele kellett kapaszkodnom barátnőmbe, aki szerencsére nem olyan gyenge idegzetű mint én. Jó nem volt valami hú de szép látvány, de azért tuléltem. Namost ezt otthon elmeséltem, és a szüleim pszhiologushoz akarnak küldeni a látottak miatt. Hiába magyaráztam nekik, hogy végül is nm egy vágtag nélküli véres holtestet láttam, de semmi. Hogy vegyem rá őket hogy haggyanak ezzel békén?
15/L
légy mosolygós és vidám
mindig másról beszélj
hencegj, hogy 5ösöket hozol a suliból(még ha tesiből is)
és megnyugszanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!