Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá őket?

Hogy vegyem rá őket?

Figyelt kérdés

Az van, hogy tegnap ugye május elseje alkalmából a barátnőmmel és a szüleivel elmentem a város programjaira este. Koncert volt, és a végén szétszéledtek az emberek, és oda mentünk mert ott vártak minket a szülei, és megláttuk hogy éppen ujraélesztenek valakit, aztán abbahagyták, meg mérték a pulzusát, s aztán semmi, feladták, szoval gyanitom hogy meghalt. Kicsit rosszul is lettem, bele kellett kapaszkodnom barátnőmbe, aki szerencsére nem olyan gyenge idegzetű mint én. Jó nem volt valami hú de szép látvány, de azért tuléltem. Namost ezt otthon elmeséltem, és a szüleim pszhiologushoz akarnak küldeni a látottak miatt. Hiába magyaráztam nekik, hogy végül is nm egy vágtag nélküli véres holtestet láttam, de semmi. Hogy vegyem rá őket hogy haggyanak ezzel békén?

15/L

2012. máj. 2. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha el akarnak küldeni, menj el nyugodtan. Nem fog megenni, beszélgetsz egy jót aztán kész. Azt a fél-1 órát ki lehet bírni. Csak legyen hozzá pár felesleges ezres.
2012. máj. 2. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Sehogy. Bár a pszichológust túlzásnak tartom, de ha látod az utcán hogy valaki össze esik akkor te is pánikba esel majd te is elájulhatsz, és a szüleid ezt akarják elkerülni. És te is kerülhetsz olyan helyzetbe hogy mesterségesen kell valakit lélegeztetned ha úgy adódik. Nekem sajnos már kellett csinálnom ilyet élesbe, munkahelyi baleset miatt. Szerencsére volt ott defibrilátor és olyan ember is aki értett hozzá plusz a mentők is gyorsan kiértek így a kollégám nem halt meg.
2012. máj. 2. 18:13
 3/4 anonim ***** válasza:

légy mosolygós és vidám

mindig másról beszélj

hencegj, hogy 5ösöket hozol a suliból(még ha tesiből is)

és megnyugszanak

2012. máj. 2. 19:51
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. máj. 2. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!