Mikor élhetem végre a saját életemet?
Aha. Akkor azért vállalom be a harmadik gyereket is, mert a munka az életem. Kösz, ezt nem tudtam! :)
A diplomának pedig tudod mi a nagy előnye? Az, hogy kevés munkával sok pénzt keresel! Ennyit a sztahanovizmusomról. Kis butus! Ennyit sem tudsz???
A gyerekeim pedig a legjobb helyre születtek, ne kritizálj, fogalmad sincs semmiről!
Azért jól esne ám neked is az a tudat, hogy nem albérletben fogsz évekig tengődni, hanem már biztos háttered van! Mert ha nem így van, akkor igazán buta vagy! :)
Az utolsónak pedig igaza van!
A történelemtudásodról: Szebb jövőt! Na, mondd már valamit? :) Semmit, mi? Pedig tanultátok! Na jó, Te lehet nem, de a többiek biztosan!
Azt pedig Te bizonygatod állandóan, hogy érettségivel milyen jól lehet boldogulni, nem én. Most már nem csak azt ajánlom, hogy olvasd el újra az én hozzászólásaimat, hogy felfogd, hanem, hogy olvasd el a saját kommentjeidet is!
Sopronban milyen főiskola van, ahova menni szeretnél és rajzot tanulhatsz?
Egyébként ha minden úgy van, ahogy az utolsó kommentedben is írtad, akkor nem vagy ám Te rossz lány, csak egy kicsit kellene visszafognod magad idegenek irányába. Persze négyszemközt gondolom teljesen más lenne a szitu, így könnyű "ugatni".
Majd még elolvasom, hogy melyik fősulira mész, de többet nem írok, kicsit már sok volt belőled, van nekem saját lányom is, akivel törődhetek.
Az utolsó szó joga a Tiéd, te írtad ki a kérdést. :)
A kommentedből pedig mellőzd a degradálásomat, mivel egyenlőre nem én vagyok aki tanácsot, segítséget kért idegenektől.
Aki nem tudja leírni, hogy 'egyelőre', az engem ne próbáljon okítani az élet dolgairól, és arról papolni, hogy milyen jegyeim vannak az iskolában. (Ezek szerint te meg nyelvtanból vagy tök hülye.)
Olyan dolgokat hozol ki egy matek kettesből, hogy az egyszerűen nevetséges, és biztos vagy benne, hogy igazad van, mindent tudsz. (Tudod kik azok, akik egyetlen apró tényező alapján mondtak ítéletet emberekről, anélkül hogy ismernék őket?)
Egy szóval nem mondtam olyat, hogy egy érettségivel tökéletesen boldogul az ember. Kérek egy pontos idézetet, hogy hol írtam ilyet.
Ha nem tudsz, akkor kérlek ne írj többet.
Úgy látszik te nem tudsz nélkülem élni!
Lezárom a beszélgetést, már csak a Sopronban lévő művészeti főiskola nevét várom -amit mindketten tudjuk miért nem írod meg- és a kommented utolsó mondatában idézeteket akarsz kicsikarni belőlem, mert ha nem, akkor eddig nem megfelelően érveltem. Ezt most komolyan gondolod?
Tényleg nem lehet egymást békén hagyni?
A másik: most kezdjük a dedós egymás elírásait vagy helyesírási bakijait kificskázni??? Ez már tényleg a beszélgetés legalja. Oké, közelebb vagy a dedóhoz mint én, akkor játsszunk ilyet!
1. És-sel SOHA nem kezdünk mondatot!
2. Nincs olyan szó, hogy "mért" (pontosabban van, de az mást jelent) ellenben olyan van, hogy miért.
3."had legyen" helyett amit többször is leírtál, "hadd legyen" a helyes, hiszen felszólító módban van.
4. korrepetálás szó helyes rövidítése "korept" helyett, "korrept"
Ez jó játék? Amolyan Neked való?
Most én is írjam azt, hogy Te még "tök hülyébb" vagy a nyelvtanhoz mint én és így nincs jogod beszélgetni velem? Ha már a nyelvtani tudásommal akarsz degradálni, akkor legyen benned annyi, hogy a tiéd megfoghatatlan legyen! Ez a minimum!
Az pedig, hogy ki mi alapján ítélkezik a másikról, mindkettőnkre igaz, tehát abba a szóba Te is ugyanúgy beletartozol.
"Egy szóval nem mondtam olyat, hogy egy érettségivel tökéletesen boldogul az ember. Kérek egy pontos idézetet, hogy hol írtam ilyet."
Akkor idézem:
"Amúgy meg diploma nélkül is van élet"
13:59-es kommentedben pedig teljesen el vagy ájulva a szüleid érettségivel elért életéről (ami valóban szép)és bizonygatod, hogy diploma nélkül szakmával is milyen jól meg lehet élni.
"Igen még mindig tartom magam hozzá diploma nélkül is van élet"
Itt megjegyezném, hogy a "hozzá" szó után elkelt volna egy kettőspont. Ha már így felhoztad a dedót.
Továbbra is várom a Sopronban lévő művészeti főiskola nevét.
Mi most elutazunk 3 napra, elvisszük kirándulni a gyerekeket.
ha további válaszokat akarsz kicsikarni, akkor csak kedden leszek legközelebb...mielőtt még ultimátumokat adnál.
Ó igen és az előbbi hozzászólásom elolvastam és nem kificskázni, hanem kifricskázni. Bocsi! Mielőtt még berángatnál az ovis csoportodba.
Na itt vagyok megint. AKkor én szép sorjában válaszolok, remélem azértm ajd kedden elolvasod.
"Nem üti meg a szintet?"
Nem.
Na nézzük csak...két diplomám van...
És ez mit jelent? Ettől te okos leszel? Nem. Egyetemen tanítok, tudom, hogy milyen hülye, ostoba emberek képesek hozzájutni könnyedén egy dimplomához. Semmi köze ennek az intelligenciához. De ha ilyen nagyon bele akarunk menni, nekem három diplomám is van.
olyan állásom amiről álmodni nem mernél...emelett saját cégem a férjemmel...
Figyelj. Ügyvéd vagyok. Elég jó ráadásul. Több irodám van világszerte, és kábé ötmillió forintot keresek azzal, hogy aláfirkantok egy köteg papírt. Persze ennek semmi jelentőssége, elég szomorú, hogy nálad ebben mérik egy ember értékét.
"Te akarsz ledegradálni engem??? Ki vagy Te, hogy jössz Te ehhez?!"
És te hogyan mersz ilyen messzemenő véleményt lakotni egy gyerekről, csak az alapján, hogy kettese van matekból? Szerintem ez ugyanolyan.
Egyébként lehet, hogy neked van dimplomád, de ahogy észrevettem a helyesírásod és a történelmi tudásod alapján, az ő általános műveltésge jóval magasabb. (Ne is próbálj belekötni a történelmi tudásomba, ugyanis doktoráltam belőle.)
"Megkérdeztem a lányom, hogy beszűkült vagyok-e. Okoztam Neki pár nagyon örömteli percet, olyan jót nevetett.(ezért köszönet Neked) A kérdésre kérdésre felelt: Anyu, hány 11 éves gyereknek van saját lakrésze?"
Te tudod mit jelent a beszűkültség? Mert annak, hogy van pénzed, nem sok köze van hozzá. Még ennek az egyszerű snak a jelentésével sem vagy tisztában. Ezzel a pár sorral megint azt bizonyítod, hogy szerinted az jó ember, akinek van pénze. (Mivel a vitához abszolút nem volt köze, dehát ezen már nem lepődöm meg.)
"Ez jó játék? Amolyan Neked való?"
Olyat, hogy te, neked, ön, stb nem írunk nagy betűvel.
"Egy szóval nem mondtam olyat, hogy egy érettségivel tökéletesen boldogul az ember. Kérek egy pontos idézetet, hogy hol írtam ilyet."
Akkor idézem:
"Amúgy meg diploma nélkül is van élet"
Szerinted ha valaki nem akar dimplomát, akkor az csak érettségivel rendelkezhet? Tehát ja, tényleg nem megfelelően érveltél. Mondhatni pocsékul.
"Továbbra is várom a Sopronban lévő művészeti főiskola nevét."
Nem vagyok soproni, de elég egyszerű volt utána nézni, tán még te is képes lettél volna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!