Mikor élhetem végre a saját életemet?
A fiatal baratod miattad meghalt??? Jesszus! Akkor emiatt nem oltozkodsz rozsaszinbe hanem sotet cuccokba.
Teljesen normalisan viselkednek a szuleid szerintem. Egy heten egyszer boven eleg elmenni bulizni.
Inkabb tanuljal, hidd el azzal sokkal tobbre mesz. Tudom hogy te ezt most nem igy latod, hiszen ebben a korban a legtobb fiatal lazad, de hidd el hogy most tanulnod kell nagyon jol!
A baratod miatt nem mesz el koleszba???? Es akkor mi lesz veled erettsegi utan? Mit akarsz csinalni, bulizgatni?
Azert ha van baratod is mar, akkor te boven eljarsz otthonrol, boven foglalkozol te massal is a tanulas helyett.
Tanulj, picit legyel a baratoddal, picit szorakozz! Es ne haborogjal a szuleid csak jot akarnak neked!
Most akkor órákon át tanulsz vagy a takarítás után alig tanulsz, olyan fáradt vagy...most akkor melyik is?
De nem is értem mi takarítanivaló van egy konyhában, ha Te reggel óta suliban vagy, anyukád alig van otthon, gondolom apukád is dolgozik, ha van tesód, akkor Ők is suliban vannak.
Még mindig azt mondom, hogy állj neki tanulni! Ez az egyetlen esélyed!
Egyébként hol dolgoztál 15 évesen? Mert 16 éves kor alatt illegális dolgozni és ezért nem is fognak kockáztatni a munkaadók.
Hú, nekem ez a rengeteg ellentmondás már egy kicsit sok. Biztos 17 éves vagy és nem 13?
Miért kell mindjárt kételkedni.Amugy meg nem minden a tanulás.Az nem old meg mindent.Aztán meg nem lehet mindenki kitünő.Nem mindenkinek megy ugy a tanulás és hiába erölteti,föleg a matek,nem lehet mindenki zseni.Én se voltam jó matekból.Aztán attól még tud az ember boldogulni az életében nem ezen mulik.Persze fontos mit tanul az ember,meg azért kell is csak nem mindenki egyforam kéépességű.
A másik mg,hoy azért a szülöknek se kéne anyra beleszolnia mindenbe egy ennyi idős lánynak.Na meg ha még segit is akkor egy szavk se leht.Más ennyi idős lányokra nem igen jellemző ez sajnos.Jobb lene ha aért hagynánk élni is és önálosulni én ugy látom.Én 27 éves vagyok.
Neked még nincs gyereked, ez egyértelmű. Senki nem mondta, hogy kitűnőnek kell lenni. A matek kettes és a kitűnő között van ám átmenet, nem kell végletekbe esni!
Lehet boldogulni matek kettessel és más fontos tárgyakból hármassal is, de nem főiskolán, egyetemen. Csak az ember a gyerekének a legjobbat akarja és a tudás az, amivel mindig el tudod adni magad.
Az pedig nem normális dolog, hogy valaki 17 évesen nem segít otthon a szüleinek házimunkát végezni.
"Teljesen normalisan viselkednek a szuleid szerintem. Egy heten egyszer boven eleg elmenni bulizni.
Inkabb tanuljal, hidd el azzal sokkal tobbre mesz."
Te felfogtad azzal a hülye fejeddel, hogy június van? (Nyár. Nincs iskola. Nem lehet mit tanulni. Nem kell korán felkelni. ?)
"minek egy héten két nap menni bulizni? Nem két fillér, gondolom a szülők sem értékelik azt, hogy azt hiszed ők az arany tojást tojó tyúkok... "
Igaz-igaz. Rettenetesen drága mulatság kiülni egy játszótérre a barátaiddal, és beszélgetni. Vagy filmet nézni a barátodnál.
"Nem mindenkinek megy ugy a tanulás és hiába erölteti,föleg a matek,nem lehet mindenki zseni."
Ez így van. Megnéznék a válaszolók közül pár embert (akik mondjuk már harminc körül vannak), hogy miként kezdenének hozzá egy-egy olyan feladathoz, amik a mai tananyagban már úgymond "alap" dolgok. (És persze amit az életben nem fogsz használni.)
Az a baj veletek, hogy nagyon beszűkültek vagytok. Meggyőződésetek, hogy egy gyereknek nem lehet igaza, mert buta, meg lázad, meg f@szom. Remek szülők lesztek/vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!