Van egy 11 és egy 1 éves lányom. Szeretnék még egy gyereket szülni két év múlva. Akkor én 36 éves lennék, a férjem 38. Szerintetek már öregek lennénk hozzá?
Én még szeretnék 1-et 37 vagyok.25 évesen szültem az elsőt.Ha az ember úgy érzi lehet és képes felnevelni miért ne.Ha idősebb is a nő attól még lehet gyermeke.Biztos jobban oda kell figyelni az egészségére de megéri szerintem.Így gondolom.
2012. máj. 2. 11:03
13/49 anonim válasza:
Én még 40 évesen sem szülnék, de nem is akarok gyereket. Ettől függetlenül miért ne lehetne szülni 36 évesen? Ha egészséges vagy, és az előző terhességeidnél sem voltak problémák, bírod majd a kisgyerekkel járó nyűglődést, éjszakázást, akkor simán.
2012. máj. 2. 11:10
14/49 anonim válasza:
Naná, a két gyereked nagyon fog örülni a kistesónak :) Ha apával minden okés köztetek, akkor hajrá! :)
2012. máj. 2. 11:12
15/49 anonim válasza:
ha egészséges vagyok, miért ne? mondjuk én szeretnék korábban szülni, de semmi baj, ha később szeretnél :)
2012. máj. 2. 11:18
16/49 anonim válasza:
Nyilván ez már nem ideális életkor,de hát vannak olyan helyzetek amikor nem lehet előbb. A párom idén tölti a 36-ot,és mivel még nem jött össze a gyerek(1éve próbáljuk)emberi számítás szerint mindenképp 36 felett lesz mire össze jön.
2012. máj. 2. 11:23
17/49 anonim válasza:
Én 40 éves vagyok. 1 éve szeretnénk újra kis babát a két nagy fiam /19,16évesek/ mellé. Eddig sajnos sikertelenül.
Korom ellenére nem érzem magam öregnek. Sőt! Sokkal inkább tudatosan és türelmesebben állnék újra Anyaság elé mint 20-on éves koromban. Nem a karrier, az önös érdekeim kivívása lenne a cél, hanem a kisbaba illetve a családi kötelék erősítése.
Úgy gondolom arra hivatkozva vállalni gyermeket 30 éven túl, hogy milyen nagy lesz közöttünk a korkülönbség és vajon meg fogom -e érni a középiskolai ballagását... nem lehet. A sors kiszámíthatatlan. Manapság nem ritka 20-on éves korban is elhalálozni. Tökmindegy, hogy balesetben vagy éppen betegségben halunk meg. Erre alapozni a gyermekvállalást nem lehet.. életünk bármelyik szakaszában bekövetkezhet egy balszerencse.
Szerintem nyugodtan vágjatok bele. Sok szerencsét!
2012. máj. 2. 11:23
18/49 anonim válasza:
Nem lennél hozzá öreg!!! És ne is foglalkozz az olyan felszínes idiótákkal, akik 35 felett már leöregezik a másikat!!!
Én 30 voltam, mikor megszületett az első lányom, és egyetlen egyszer volt fóbiám a korom miatt, amikor elkezdte az ovit. NA, akkor féltem kicsit, hogy majd én leszek a túlkoros anyuka. Ehhez képest leesett az állam, amikor kiderült a beszélgetések, ismerekedés során, hogy a 33 évemmel a legfiatalabb anyukák közé tartoztam!!! A legtöbb anyukáról, akit én fiatalabbnak vagy kb. korombelinek gondoltam, mind 8-10 évvel idősebbek. Tehát már igencsak 40 körül szültek (Igaz, ált. második-harmadik gyereket).Ami a lényeg, hogy mindenki sokkal fiatalabbnak tűnik!!
Én is idén leszek 36, de még nem kizárt, hogy mi is bevállalunk egy harmadikat.
2012. máj. 2. 11:29
19/49 anonim válasza:
A kérdés egyszerű és világos, azt hisze,. Szülnétek 36 évesen még? Válaszoltam, hogy ÉN nem. Ebben mi a nem hasznos, hogy le kellett pontozni? Felőlem aztán 60 évesen is szülhet aki akar, de nehogy már azért nézzetek le engem mert én nem várnék addig...Hihetetlen milyen emberek vannak...de megmagyarázni semmit nem tudnak.
2012. máj. 2. 11:33
20/49 anonim válasza:
A "felszínes idióta" jelzőt meg kikérem magamnak. Azért mert én máshogy gondolkodom, nincs semmi jogod ismeretlenül így degradálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!