Mit szólnál ehhez a mondathoz? Még sosem mondott hasonlót sem.
Egy gyönyörű szép kapcsolatban élek, a párom tulajdonképpen az egész jövőm és érte tűzbe is mennék. Szó szerint a legjobb barátom és Benne mindent megtaláltam amit egz férfiben keresek, humor, biztonság, műveltség, kedvesség odaadás. DE ma egy olyan mondat hagyta el a száját, hogy életemben először azon gondolkodom, vajon ennek ez embernek tényleg szeretnék-e a felesége lenni. Annyira fáj még leirni is ezt a dolgot.
Estefele játszodtunk egy parkban hülyéskedtünk...kicsit meggondolatlan voltam és hülyeségből leszöktem a hintáról, mire a párom megütötte magát. Persze nem történt semmi, se horzsolás, se semmi. Mire nekem kiáltotta, hogy "b.szódj meg te hülye". Ott helyben elbőgtem magam, nekem még soha nem mondott ilyet, szerintem a "hülye" szó volt a legdurvább eddig, veszekedésekkor még csak fel sem emeli a hangját. Mostanában sokat beszéltünk eljegyzésről, de most őszintén nem tudom van-e értelme. 5 éve vagyunk együtt, eddig még sosem történt hasonló. Itt ülök az ágyon s zokogok...
hmm...hát akkor tragikus életem van,képzeld,mi sem vagyunk idegbetegek,de nekem nem abban nyilvánul meg a tisztelet,h mit mond a párom...Mondani sok mindent lehet,sok okból...Nálunk a tisztelet a hétköznapokban nyilvánul meg,abban,hogy elismer az élet minden területén,és én is őt.Abban,h tőle olyat még nem hallottam,h a háztartás,a gyereknevelés az semmi..Attól,h mikor gyerekünk született nem csak az enyém volt,hanem kettőnké,attól,hogy figyel rám,stbstb...Sajnálom,h sokaknak ez annyira felfoghatatlan,h nem az alapján ítélem meg,h káromkodik vagy sem a párom...(ja,és még valami a harmóniáról, védőnőnk szerint ilyen kiegyensúlyozott babát ritkán látni,mint a miénk,látszik rajta,h már már idilli környezetben cseperedik)
Ne haragudj,de sokkal inkább gondolom,h gondjai vannak az idegeivel annak,aki sírva elrohan,és utána órákkal is inkább zokog egy ilyen baromság miatt...
nekem nem abban nyilvánul meg a tisztelet,h mit mond a párom...
sajnalom, ha nektek a tisztelet fogalma ezt a temakort nem erinti. annal ocsmanyabb keves dolog van, mint amikor ferj-feleseg egymast kuldozgetve beszelgetnek, kiabalnak egymasnak. Kepzelem olyan helyeken mennyi a tisztelet. Akivel egyutt elek igenis valogassa meg a szavait, alap. Aztan tisztelheti, becsulheti a szakmamat, az anyasagot es minden mast.
itt senki nem arról beszélt, hogy folytonfolyvást elküldik egymást a pi*csába....hanem hogy igenis előfordul pár csunya szó, ami kibújt a szájukon...és? nincs ezzel semmi gond....istenemistenem....mindegy...nincs is már erre szó:):):)
legyen továbbra is ilyen idilli a kapcsolatotok!:)sok boldogságot!
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!