Éreztetek hasonlót (férj/ feleség/hosszabb kapcs után) "milyen jó lenne újra átélni a megismerkedés pillanatait és nem csak. "?
Több mint 3 éve vagyunk együtt a párommal akivel tényleg szép minden, egy "aranyember" akiért bármit megtennék bármikor. Nagyon szeretem és tudom, hogy ha egyszer kimondom az IGEN-t akkor ez a férfi mellettem állni.
Viszont néha azt érzem, hogy "de jó lenne ismét átélni a megismerkedést és az azt követő időszakot" Újra átélni az első randit, az első csókot, az első szeretkezést...
Az újdonság varázsát...
Tudom, hogy nem tarthat örökké ez a varázs és ha mással kezdenék akkor is elmúlna egy idő után, de néha elmélázok ezen.
Nem unom a kapcsolatunkat és nem mondhatom, hogy megszokásból vagyunk együtt, de néha azt érzem, hogy a barátaink mellett (akik ennyi idősen nem élnek komoly kapcsolatban) hogy olyan jó rég együtt levő összeszokott házaspár vagyunk...(pedig még csak egyetemistáskodunk...)
Nem, én soha nem éreztem ilyet. Ráadásul a megismerkedésünk, az első idők kicsit zűrösek voltak, majdnem szétmentünk.
Ellenben most azt érzem, hogy napról napra egyre csak jobban szeretem őt. Mi is 3 éve vagyubk együtt, de már mint férj és feleség. Most sokkal jobbak a szeretkezéseink, mind eleinte, sokkal mélyebben ismerjük egymást mint eleinte... jobb most, mint kezdetben volt. :-)
mi sokszor nosztalgiázunk azon, hogyan ismerkedtünk meg :D
viszont én sokkal jobban szeretem őt most, mint az elején, amikor még nem ismertem annyira.
jómondjuk ez logikus :D
de nagyon szép időszak volt, de hát (sajnos?) nem lehet visszahozni,a kapcsoaltok változnak, csak fontos hogy a szerelem/szenvedély megmaradjon, még akkor is, ha átalakul és nem olyan mint az elején.
Igen, velem előfordul. :) Persze ezért nem akarok mást keresni, mert bőven megvan a maga szépsége a minden rezdülésének ismerésében is, és a csókjai így is felülmúlhatatlanok, csak jó volt az a bizsergés. :)
20/L (4,5 éves kapcs.)
Köszi a válaszokat:)
Én sem arra gondoltam, hogy a kezdeti érzéseket hozzam vissza, hanem ahogy a 2o-L is írta azt a kezdeti "bizsergést".
Tény, hogy most már minden rezdülését ismerem és köszönő viszonyban sincs a kezdeti és a mostani kapcsolatunk.
köszi a válaszaitokat
én imádtam az első időszakot.
giccsesen hangzik, és nem is szeretek ilyen szavakat használni, de az az igazi nagy elsöprő szerelem. :D
amikor egész nap csak a nyakában lógnál, és csókolóznátok, és érzed, hogy ő is legalább anynira imád mint te őt, és nem tudsz vele betelni, éssss jaaaaaj :)
most is szoktunk romantikázni, de amikor még csak kezdődik az a legjobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!