Mit szólnál ehhez a mondathoz? Még sosem mondott hasonlót sem.
Egy gyönyörű szép kapcsolatban élek, a párom tulajdonképpen az egész jövőm és érte tűzbe is mennék. Szó szerint a legjobb barátom és Benne mindent megtaláltam amit egz férfiben keresek, humor, biztonság, műveltség, kedvesség odaadás. DE ma egy olyan mondat hagyta el a száját, hogy életemben először azon gondolkodom, vajon ennek ez embernek tényleg szeretnék-e a felesége lenni. Annyira fáj még leirni is ezt a dolgot.
Estefele játszodtunk egy parkban hülyéskedtünk...kicsit meggondolatlan voltam és hülyeségből leszöktem a hintáról, mire a párom megütötte magát. Persze nem történt semmi, se horzsolás, se semmi. Mire nekem kiáltotta, hogy "b.szódj meg te hülye". Ott helyben elbőgtem magam, nekem még soha nem mondott ilyet, szerintem a "hülye" szó volt a legdurvább eddig, veszekedésekkor még csak fel sem emeli a hangját. Mostanában sokat beszéltünk eljegyzésről, de most őszintén nem tudom van-e értelme. 5 éve vagyunk együtt, eddig még sosem történt hasonló. Itt ülök az ágyon s zokogok...
lol,31es vagyok..élmény olvasni néhány választ:-D
valaki írta,h érti már miért nem tisztelik a férfiak a nőket,én meg értem miért van ennyi válás,ennyi tökéletes,hisztis puncit,már bocsanat...
ja és a legszebb,h itt is,és mindig a pasi a hibás..komolyan néha azt hiszem rossz testbe születtem,ilyeneket olvasva.
amúgy nekem is volt ilyen "tokeletes"kapcsolatom,vagy ket hónapig,aztan agybajt kaptam tőle,könyörgöm,én ha valakit szeretek,nem csak cukormazzal szeretem,ha ez valakinek sok,hát egészségére,szerintem meg ez az élet,nem pedig herceg a fehér lovon..de én mondjuk,ha megbant a férjem,nem is futók el sírva,hanem meg tudom beszélni vele,ha kell orditozva,ajtót csapkodva,de max egy fel óra múlva bennünk már nincs harag a másik felé,és tudunk nevetni magunkon..
A normális válaszokat továbbra is köszönöm. Nem kell velem egyetérteni, de meg lehet ütni az emberi hangnemet szerintem.
Persze nem azt mondtam, hogy csak cukormázban szeretem a páromat, 5 év alatt nekünk is voltak dilijeink, persze, amin utólag nevetünk. Van öniróniánk, nincs baj a kommunikációval sem...
Azóta már bocsánatot kért, én is, megbeszéltük. Azt mondta NEM FÁJT, csak meglepődött, amiért felszöktem hirtelen.
Azt mondja nem érti, hogy mondott ilyet, ő is meglepődött.
Kedves szitkozódó válaszadók, már be lehet fejezni.
12:26
Szerintem meg az élet az, hogyha két ember szereti egymást nem küldözgetik egymást jobbra, balra. Legalábbis jobb helyeken. Persze, hogy néha minden nincs cukorból, de a rosszban is meg kell őriznünk egymással szemben a tiszteletünket.
Nincs kedvem most kiosztani, hogy mit jelent a párkapcsolat és a tisztelet.
A helyedben én is sírtam volna hogy miét mond ilyet, de bocsánatot kérnék amiért "leszöktem a hintáról" (ami fogalmam sincs mit jelent- lelökted a hinátról, vagy mi?). Aztán megsértődnék látványosan amíg nem kér bocsánatot ezért a mondatért.
Valaki írta hogy ők minden nap elküldik egymást a p.csába, mert élnek, és nem színészkednek. Hát mi sem színészkedünk a férjemmel, úgy élünk együtt szerelemben, hogy nem vagyunk idegbetegek, nem is lenne miért. Harmónikus életed és kapcsolatod lehet :D:(
Kedves Királylány!
Én röhögnék egy ilyen mondaton.
"A helyedben én is sírtam volna hogy miét mond ilyet"
"Aztán megsértődnék látványosan amíg nem kér bocsánatot ezért a mondatért."
Dedó. Sőt, nem akarom a gyerekeket bántani, mert ennél értelmesebbek.
Ilyenkor azért megértem szegény pasikat, és örülök, hogy nekem nem kell egy rinyálós, hisztis pcsával foglalkoznom.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!