Hol lehet ilyen ruhát kapni vagy hasonlót, ami a lányon van? Lagzira milyen lenne?
2010. aug. 24. 16:33
2/10 anonim válasza:
Megmondom az öszintét nekem nem tetszik de ha neked bejön miért ne.Egyébként vendég lennél vagy az ara?:)
3/10 A kérdező kommentje:
vendég
2010. aug. 24. 16:37
4/10 anonim válasza:
Éppen ma láttam egy nagyobb kínai áruházban hasonlót. Én mondjuk nem vennék fel ilyet, de te tudod... Már ha vendég vagy, nem pedig menyasszony.
5/10 anonim válasza:
Hát ha ilyen szép alakod van, mint neki, akkor nem lenne baj. De szerintem egy kicsit hosszabb szoknyát vegyél fel, mert az esküvőn a mennyaszonyra kell figyelni, nem rád. De inkább kérdezd meg azt akinek a rokona vagy. Menyasszony vagy vőlegény. Ha ő igent mond, akk jó.
6/10 A kérdező kommentje:
egyiknek sem vagyok a rokona, a páromnak a nagybátyjának lesz
2010. aug. 24. 16:46
7/10 anonim válasza:
Akkor Te valószínű az előző kérdező vagy :)
Aki tanácsot kért a halászgatyós papucsos ruhával kapcsolatban. Ugye?:)
8/10 A kérdező kommentje:
Igen
2010. aug. 24. 16:48
9/10 anonim válasza:
Miért gondoltad meg magad? Nem tetszett a szoknyás összeállítás? Amúgy kínaiban lehet kapni, illetve nálunk a "tini" boltban szokott lenni.
10/10 anonim válasza:
Ez már jobb, de a színe sznobok közé fel ne vedd.
Ha vidéki lagzi, akkor mindenki ilyesmiben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!