Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ehhez a mondathoz?...

Mit szólnál ehhez a mondathoz? Még sosem mondott hasonlót sem.

Figyelt kérdés

Egy gyönyörű szép kapcsolatban élek, a párom tulajdonképpen az egész jövőm és érte tűzbe is mennék. Szó szerint a legjobb barátom és Benne mindent megtaláltam amit egz férfiben keresek, humor, biztonság, műveltség, kedvesség odaadás. DE ma egy olyan mondat hagyta el a száját, hogy életemben először azon gondolkodom, vajon ennek ez embernek tényleg szeretnék-e a felesége lenni. Annyira fáj még leirni is ezt a dolgot.

Estefele játszodtunk egy parkban hülyéskedtünk...kicsit meggondolatlan voltam és hülyeségből leszöktem a hintáról, mire a párom megütötte magát. Persze nem történt semmi, se horzsolás, se semmi. Mire nekem kiáltotta, hogy "b.szódj meg te hülye". Ott helyben elbőgtem magam, nekem még soha nem mondott ilyet, szerintem a "hülye" szó volt a legdurvább eddig, veszekedésekkor még csak fel sem emeli a hangját. Mostanában sokat beszéltünk eljegyzésről, de most őszintén nem tudom van-e értelme. 5 éve vagyunk együtt, eddig még sosem történt hasonló. Itt ülök az ágyon s zokogok...

2012. ápr. 30. 21:58
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
62%

Nő vagyok,házas,és szerintem heti egyszer elküldjük egymást a bús p..csába a férjemmel,de eszembe nem jutna ezért válni,netán azt érezni,h nem tiszteljük,szeretjük egymást.Ahogy írták előttem is,emberek vagyunk,az indulatok pedig kihozzák belőlünk a nem túl szép énünket is...Hasonló szituban nekem tudod mi hagyta vna el a számat: "b+meg,te hülye,p..cs,ez fájt.."odajött volna,megsimogat és röhögünk egy jót.szerintem nektek is ezt kellett volna csinálni.

Ja,és mielőtt lesajnálsz,h milyen szörnyű alpári kapcsolatban élünk,ahol nem is tiszteljük egymást,akkor elmondanám,h nincs még egy olyan ember,mint a férjem,az tuti. Mi szimplán nem alakoskodunk,nem csak a szép arcunkat mutatjuk mindig,hanem ÉLJÜK a közös életünket,nem pedig színházasdit játszunk...

2012. máj. 1. 11:02
 32/54 anonim ***** válasza:
55%

Szóval a párod, aki 5 év alatt cukimuki imádnivaló volt, most hirtelen ijedtségében mondott egy csúnyát, már szerinted idegbeteg, akivel félsz leélni az életed?

Ha valakinek idegi gondjai vannak, az te vagy.

Korábban is hozzászóltam, és üzenem annak, aki azt mondta, biztos pasi vagyok, nem, egy nő. Aki, mint minden más ember, lehet stresszes és mondhat olyat a szeretteinek, hogy megbánja és később bocsánatot kér. Ez MINDENKIVEL ELŐFORDUL. Aki mást mond, az hazudik.

De ilyen semmi kis baromságon bőgni... Hát szerintem te az első kis gondnál nyugtatókat szednéd marokszám.

2012. máj. 1. 11:24
 33/54 anonim ***** válasza:
31%

Gratulálok azoknak a hölgyeknek, akik napi/heti szinten ilyen stílusban beszélgetnek a párjukkal.

Komolyan, én a kutyámmal nem beszélek így, még felindulásból sem.

És akkor még csodálkozom azon, hogy a férfiak miért nem tisztelik a nőket...

2012. máj. 1. 11:31
 34/54 anonim ***** válasza:
56%

Utolsónak igaza van.

Nem vitatom még most sem, hogy csúnyát mondott a párod, és ezért nem ártana elnézést kérnie. De tudod, az ember néha hibázik. Néha ideges lesz.

Mi nem mondunk túl gyakran egymásra csúnyákat, idejét sem tudom, mikor veszekedtünk utóljára, de azért előfordul, és ha nagyon ideges valamelyikőnk, akkor sajnos kicsúszik. Én mondtam már neki, hogy "B.meg mit idegesítesz?" ő is mondta már, hogy "Kuss" de csak egyszer, és azonnal a saját szájára ütött. Tehát láttam, hogy nem is gondolta komolyan. Emiatt nem szabad szakítani. Ez nem jelenti azt, hogy nem tisztel, vagy nem szeret. Ez annyit jelent, hogy perpillanat tele a bakancs, de nem veled.

Beszéljétek ezt meg higgadtan. Szerintem elrohannod azért nem kellett volna, inkább rászólni, hogy "Hogy beszélsz?" erre szerintem észbe kapott volna.

2012. máj. 1. 11:34
 35/54 anonim ***** válasza:
11:02-re értettem az utolsót. Mire bepötyögtem a választ, már más lett az utolsó, akivel szintén egyetértek, de nem rá céloztam.
2012. máj. 1. 11:35
 36/54 anonim ***** válasza:
37%

Basszus de ez mi? :DDDDDDDDDDD

Haragból beszóltok egymásnak, utána a saját szátokra vertek :DDDDDDD Wáá :DDD

Ezt de megnézném :D

Ne haragudjatok, de ez annyira életszerűtlen, hogy az valami elképesztő :D

Nem mondom,hogy napi szinten anyázni kell a másikat, de én hiszem, hogy néha igenis jót tesz a kapcsolatnak, ha a két fél akár ilyen formában is, de elmondja a véleményét a másiknak.

2012. máj. 1. 11:36
 37/54 anonim ***** válasza:
46%

33! Ha tisztelnétek egymást nem küldenétek el napi szinten a másikat a p.icsába.

Mert ha én szeretek valakit ki nem tudnék ilyet ejteni a számon...

2012. máj. 1. 11:37
 38/54 anonim ***** válasza:
87%
Bocs, nem 33 hanem 31-nek szól. Utolsó voltam.
2012. máj. 1. 11:37
 39/54 anonim ***** válasza:
12%
Én nem, ő ütött a szájára, de nem erőből, ez egyfajta nonverbális "ne haragudj, nem direkt mondtam" volt részéről. Tényleg vicces volt, ezen már elröhögtük magunkat mindketten. Tényleg szökőévben egysezr fordul elő, hogy ilyeneket mondunk, veszekedni sem szoktunk, mert nagyon jól elvagyunk.
2012. máj. 1. 11:41
 40/54 anonim ***** válasza:
9%

Ezt mondom ez tényleg rohadt nagy poén lehetett :DDD

Ha egy kussért ez jár, akkor egy anyádért két pofont vág le magát,utána elkezdi verni a seggét a földhöz felemelt lábakkal? :DD

Bocs, csak ezt most elképzeltem :DDDDD

2012. máj. 1. 11:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!