Mit szólnál ehhez a mondathoz? Még sosem mondott hasonlót sem.
Egy gyönyörű szép kapcsolatban élek, a párom tulajdonképpen az egész jövőm és érte tűzbe is mennék. Szó szerint a legjobb barátom és Benne mindent megtaláltam amit egz férfiben keresek, humor, biztonság, műveltség, kedvesség odaadás. DE ma egy olyan mondat hagyta el a száját, hogy életemben először azon gondolkodom, vajon ennek ez embernek tényleg szeretnék-e a felesége lenni. Annyira fáj még leirni is ezt a dolgot.
Estefele játszodtunk egy parkban hülyéskedtünk...kicsit meggondolatlan voltam és hülyeségből leszöktem a hintáról, mire a párom megütötte magát. Persze nem történt semmi, se horzsolás, se semmi. Mire nekem kiáltotta, hogy "b.szódj meg te hülye". Ott helyben elbőgtem magam, nekem még soha nem mondott ilyet, szerintem a "hülye" szó volt a legdurvább eddig, veszekedésekkor még csak fel sem emeli a hangját. Mostanában sokat beszéltünk eljegyzésről, de most őszintén nem tudom van-e értelme. 5 éve vagyunk együtt, eddig még sosem történt hasonló. Itt ülök az ágyon s zokogok...
Nem csapta oda, csak a tenyerét súrolgatta, láttam, hogy nem volt akkora az a fájdalom, mint a hiszti.
Azt beismertem már, hogy nem kellett volna...
22:41
azt nem várnám meg, hogy mindennap mondogassa a párom. Nem tudom, nekem az sem normális, hogy évente egyszer mondja...
én az expáromnak mondtam egyszer azt hogy "egy bunkó paraszt vagy, tudod?" és úgy megsértődött hogy rámcsapta a telefont mert ott beszélgettünk
én is megbántam nagyon, mi se mondtunk egymásra soha semmit, de akkor nagyon feszült voltam és meggondolatlanságból ezt mondtam.. utána meg is bántam és kibékültünk
csak kiugrott a szájából, ennek semmi jelentősége
22L
Az egy dolog, hogy te láttad, hogy nem fáj - ? - , de ő meg érezte, hogy fáj.
Ba$ztad már be a lábujjadat az ágy lábába úgy, hogy majdnem besz@rsz? Mert amikor valami annyira fáj, az ember nem tud úrinő/úriember maradni, nem gondolkozik. Ez nem jelenti egy percre sem azt, hogy nem szeret vagy nem tisztel, ez csak annyit jelent, hogy rohadtul fáj.
csak kiváncsiságból megkérdezném, hogy hány évesek vagytok ? !
XD
Jesszusom, ez gáz! Mármint az, ahogy állsz ehhez. Ilyenen bőgni? Istenem, kicsúszott, gondolom hirtelen indulat, ami nem is ellened irányult, csak a helyzet, a fájdalom váltotta ki. Minthogy bevágom a lábam az ágy szélébe és elhagyja a szám a káromkodás.
Ezért bőgni? Nagyon gyenge lelkületű lehetsz, inkább még edződj, mert téged a való életben kicsinálnak!
"Nem csapta oda, csak a tenyerét súrolgatta, láttam, hogy nem volt akkora az a fájdalom, mint a hiszti."
Hisztit itt egyedül te csapsz le! Ha te ezen ilyen komolyan elgondolkodsz a kapcsolatotokat illetően, akkor afféle kislányos ábránd volt minden... Szerintem éretlen vagy, és ne is gondolj házasságra, előbb nőj fel! Mert képes lennél az első kis elképzelt idilledbe nem illő dolognál visszavonulót fújni.
Nagyon nagy szerencséd van, hogy kifogtál egy olyan pasit, aki szájából 5 év után először jött ki ilyesmi. Egy átlag pasi mellett már korházban ápolnának súlyos depresszióval:)
De tényleg, hány évesek vagytok? Mert én azt mondanám, hogy 15-16, de akkor csak nem járhattok 5 éve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!