Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek azokrol a...

Mi a velemenyetek azokrol a nokrol akik nem akarnak gyereket?

Figyelt kérdés

Van nehany baratnom akik gyerek nelkul kepzelik el az eletuket. Nekem furcsa ez, vagy csak en gondolkozok maradian?

12 eves lany anyukaja

2009. jún. 22. 21:41
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
50%
Pedig egy gyerek új dimenziókat tud megnyitni az ember életében. Rengeteg örömben és bánatban lesz így része. Arról nem is beszélve, hogy egy gyereket nemcsak az édesanyja tanítja neveli, hanem ez kölcsönös. A gyermektől is rengeteg mindent lehet tanulni, tapasztalni. Sokkal valószínűbb, hogy hosszútávon szegényesebb lesz az ember élete gyerek nélkül, mint gyerekkel.
2009. jún. 22. 23:23
 22/51 anonim ***** válasza:
68%
Az elöző vagyok! Igen az más, ha valakinek önhibáján kívül nem lehet.
2009. jún. 22. 23:24
 23/51 A kérdező kommentje:
Teljesen egyett ertek, ha betegseg miatt nem vallal valaki gyereket. De egy teljesen egeszseges no, hogy nem vagyik ra, azt nem ertem....
2009. jún. 22. 23:27
 24/51 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell értened, kívánom, hogy sose éld át azt, ami miatt nekem ez a dilemma felmerült.
2009. jún. 22. 23:31
 25/51 anonim ***** válasza:
52%

Elözőnek: Ha nem írod le, nem is fogjuk érteni, miről van szó.

Nem akarok tapintatlan lenni, de ez egy anonim oldal, pont azért, hogy szabadon megismerhessük a más nézőponton lévő emberek érveit, gondolatait.

Engem érdekelne, hogy egy teljesen egészséges nő, akinek még talán a kapcsolata is meg van, mi miatt nem vállal gyereket önszántából.

2009. jún. 22. 23:36
 26/51 anonim ***** válasza:
56%
Még nem elég érettek, nem találták meg az igazit vagy a helyüket a világban. A gyerek utáni vágy előbb utóbb úgyis erőtör minden nőben, belénk van programozva és kész.
2009. jún. 22. 23:40
 27/51 A kérdező kommentje:

Kedves utolso!

pl. a baratnom 39 eves de meg nem jottek elo az anyai erzesei :))

2009. jún. 22. 23:49
 28/51 anonim ***** válasza:
63%
23:36 - Leírtam, nem akartam önmagamat ismételni. :-) Olvass vissza pár hozzászólással.
2009. jún. 22. 23:54
 29/51 anonim ***** válasza:
84%

Kedves kérdező! Vannak olyan emberek (NŐK IS, akármilyen meglepő), akiknek nem való gyerek. Itt most nem a karrier, nem a rossz családi minta, nem a betegség, hanem valami másról akarok írni.

Sajnos ez, hogy valakinek nem való gyerek, nagyon sokszor azután derül ki, mikor a gyerek már megszületett. Abban mutatkozik meg, hogy nem tudnak a gyerekkel bánni, ordibálnak vele, nem nevelik, nem is akarják, aztán bekerül a gyerek oviba-iskolába, és a nevelés hiánya egyből meg is látszik az ilyen gyerekeken. Ilyen egyre több van. Anyukám tanítónő, szóval élő példát látok rá nem egyet. A legdurvább egy olyan (9 éves) gyerek volt, akit az anyja nem nevelt, de a pedagógusnak se szabad még szóval vagy figyelmeztetővel se fegyelmezni, annak ellenére, hogy a gyerek önmagára és társaira is veszélyes (ollóval-hurkapálcikával hadonászik, körzővel dobálja a tanárt, és a társait válogatás nélkül veri, fiúkat-lányokat egyaránt, még belekötniük se kell, volt olyan gyerek, aki miatta kórházba került), mikor a tanárok próbálkoztak a fegyelmezésével, a szülő feljelentette az iskolát, és a nagyokos jogászok nem a szülőt, hanem az iskolát vonták felelősségre. Egy ujjal se nyúltak a tanárok a gyerekhez. Nem bántották, csak szerettek volna órát tartani, és a többi gyereket megóvni ettől a gyerektől. Végül a többi szülő lépett fel ellene, hogy ha ennek a gyereknek joga van, az ő gyerekeiknek meg joguk van nyugodt légkörben tanulni, és nem félve bejárni az iskolába.

Én azt mondom, hogy egy gyereket "megcsinálni" könnyű, de ha már megvan, akkor nevelni is kell, és a szülő felelős a gyerekéért. Ha egy szülő ilyen, mint a fentebb említett példában, akkor az ilyen embernek nem való gyerek, függetlenül attól, hogy nő vagy férfi, és függetlenül attól, hogy mennyi idős. Ennek a gyereknek az anyja már bőven nem tini, benőhetett volna rég a feje lágya és megérhetett volna az anyaságra, mégse. És én a gyerekét sajnálom, mert ha lenne egy normális anyja, aki szeretné, és nem csak a drága játékokkal pótolná a gyerekkel töltött idejét, akkor ez a gyerek nem lenne ilyen.

2009. jún. 23. 00:04
 30/51 anonim ***** válasza:
24%
Családban élni a legjobb a világon!ha felnől egy nő akkor feleség akar lenni ,és aztán a szeretett férjnek gyereket szülni boldog családban élni.Ez igyvan rendjén!!!!Ha nincs gyerek hol a család?Sajnállak titeket idi-otákat akik nem akarnak gyereket!bárcsak ti nemtudnátok teherbe esni .Bárcsak azok tudnának akik szeretnének csak nemjön!
2009. jún. 23. 01:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!