Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Manapság a legtöbb nő kisbabá...

"Manapság a legtöbb nő kisbabát akar, és nem gyereket. " Mi a véleményetek erről az állításról?

Figyelt kérdés
Kommentekben olvastam ezt többször is és egyet értek vele. És ti?
2011. aug. 3. 17:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
20%
Először kisbaba, abból lesz a gyerek. Nem értem a kérdést.
2011. aug. 3. 17:09
 2/17 anonim ***** válasza:
85%

Hm...

Szerintem inkább a saját életüket akarják.

A gyerekükbe akarják plántálni a saját meg nem valósult ambícióikat.

Ez az én véleményem.

2011. aug. 3. 17:12
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok anya, vagy leendő anya, mindig a pici fiát/lányát fogja látni benne. Nem szeretné, hogy felnőjön, hogy kirepüljön a házból.

Személy szerint arra vágyom, hogy szülhessek a kicsi lány vagy fiút. Megfürdethessem először, lássam az első lépéseit, halljam az első szavát. lássam amikor megtanul kétkerekű biciklizni, lássam amikor első osztályos lesz, és lássam a diplomaosztóján, az esküvőjén. Egy szóval szeretném látni, hogy felnőjön!

2011. aug. 3. 17:14
 4/17 anonim ***** válasza:
19%

jaj megint jönnek az olyan kommentek hogy önzőségből kell agyerek..

sztem hülyeség,ezt csak az mondja akinek nincs gyereke,egy kisbaba nagyon kimerítő,rengeteg igénye van nem könnyű vele,ezzel szemben egy 3-4 évessel könnyebb a helyzet

2011. aug. 3. 17:16
 5/17 anonim ***** válasza:
76%
Mit nem lehet ezen érteni? A kérdező arra gondol hogy mindenki tisztában van vele hogy a baba egyszer felnő de pár ember csak addig gondol bele amíg kicsi meg gügyög. És nem mellesleg csak akkor újdonság. Nevetséges amúgy de ez van.
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a legtöbb fiatal lány úgy képzeli, hogy lesz egy kisbabájuk. A továbbiak pedig meglepőek, mert ugye az a kisbaba kakil, pisil, sír és igen, növekszik, foglalkozni kell vele, nevelni stb. Ez valahogy "különválik" az értelmezésükben, csak a kisbaba a lényeg. De amíg nem akarnak sajátot pl. 16 évesen, rendjén is van ez így.
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem értettem, mert mikor terhes voltam, nem csak baba korszakára gondoltam, hanem már a tini dolgairól is beszélgettünk a párommal.
2011. aug. 3. 17:18
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez pontosan így van, ahogy az utolsó leírta. Mindenki tisztában van vele, hogy a kisbaba felnő, de annak az időszaknak az eljövetelét nem akarják tudomásul venni.
2011. aug. 3. 17:18
 9/17 anonim ***** válasza:
84%
A 17:16-osra gondoltam, mint utolsó!
2011. aug. 3. 17:19
 10/17 anonim ***** válasza:
82%
Vicces, de én szívem szerint 3-4 éves gyereket szülnék :) Az első néhány évet szükséges rossznak tekintem. Valószínű, hogy ez meg fog változni, amikor már benne leszek, de most, gyerektelenként kb. onnantól tűnik érdekesnek és vonzónak a dolog, amikor már valamennyire kifejlődött az értelme, beszél.
2011. aug. 3. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!