Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Manapság a legtöbb nő kisbabá...

"Manapság a legtöbb nő kisbabát akar, és nem gyereket. " Mi a véleményetek erről az állításról?

Figyelt kérdés
Kommentekben olvastam ezt többször is és egyet értek vele. És ti?
2011. aug. 3. 17:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
személy szerint én jobban várom,hogy lehessen vele valamit kezdeni pl focizni,elvinni az állatkertbe,beszéljen szaladgáljon,segítsem a tanulásban stb mert sztem amíg kicsi baba hát nagyon kimerítő,és mindennap majdnem ugyanolyan
2011. aug. 3. 17:20
 12/17 anonim ***** válasza:
A két 17:20-assal is egyetértek, az tényleg jobb, amikor már lehet vele beszélgetni, meg vinni ide-oda és mutogatni neki dolgokat, mesélni erről-arról.
2011. aug. 3. 17:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek nem kor megjelölés, hanem rokoni viszony, tehát egy idősebb pl. 65 éves nőnek a GYEREKE lehet 41 éves. Nem összetévesztendő a gyermekkel.

Tehát a nők valójában gyereket akarnak, de ez így mondani olyan snassszzz, és ezért inkább finomkodnak egy kicsit: kisbabát, babát, babót, mert úgy gondolják, hogy ez igy cukibb, hát hiszen a téma is pont ezt kívánja, és mikor mindezzel már átestek a ló túlsó oldalára, felteszik a kérdést itt, hogy miért utálatoskodnak egyesek a kisgyermekes anyukákkal.

2011. aug. 3. 18:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Aki csak kisbabát akar, és nem gyereket, az valószínűleg a saját szeretethiányát úgy akarja pótolni, hogy a tőle függő, az ő gondoskodására, törődésésére szoruló ártatlan kisgyerek veleszületett isteni szeretetét a maga számára rendre megcsapolja.

Az iyen ember mérhetetlenül önző és birtokló. Akkor is, ha áldozat volt, mert nem kapott a saját szülőjétől szertetet. Amíg ezt nem veri le máson, addig áldozat, amint azt teszi, amit fentebb leírtam, agresszor. Innentől nem számít, hogy ő mennyit szenvedett és ki miatt, hanem az, hogy miért veri ezt le ártatlan embeereken, ahelyett, hogy a saját problémáján maga dolgozna és megpróbálná azt megoldani?

Azt hiszi, hogy a gyerek a tulajdona, csak mert történetesen az ő testéből fogant és bújt a napvilágra. Elfelejti, hogy csakis Isten tud életet teremteni, senki más. Az ember a szaporodással csak az Életet adja tovább.

Csakhogy ehhez hatalmas felelősség is társul: a szülői felelősség! Ezt szokták általában lepasszolni azok az emberek, akik "csak" kisbabát akarnak, de nem gyereket.

És ami a legrosszabb: legtöbbször ez a felelősség éppen a gyereken landol vagy a férjen, aki azt veszi észre, hogy a meglevő két (három stb.) kiskorú mellé kapott egy sokadikat is: a feleségét. :(

2011. aug. 3. 19:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki az a tetű aki lepontoz, de az az igazság amit megírtam mert a kérdező így értette!
2011. aug. 3. 19:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor megállja a helyét. Sok nő (tisztelet a kivételnek) csak egy édi-bédi kisbabát szeretne, de ugye a kisbaba gyerek is lesz meg fel is nő, amit sokan nem tudnak elfogadni vagy rosszul érinti őket.
2011. aug. 3. 20:25
 17/17 anonim ***** válasza:
igen...
2011. aug. 4. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!