Nem pofátlanság másoknál rendezkedni?
Tegnap egész nap kirándultunk. Este szólt a sógornőm, hogy ráérnék e valamikor, mert átjönne dumcsizni. Mondtam neki, hogy HÉTFŐN nagyon szívesen látom. De ma ne jöjjön, mert szalad a lakás, elteszem a téli holmikat, nyárikat előszedem, felpróbálom az enyémeket, párom is az övéit. Ami nem jó, az megy a kukába vagy a vöröskeresztnek, attól függ milyen állapotban van.
Erre ma beállít sógornőm, hogy holnap mást akar csinálni, inkább ma jött át.
Az eldobni szánt ruhákat összekeverte azokkal amik a szekrénybe mennek, a Vöröskeresztnek félretett ruhákat pedig ki akarta dobni. Az én holmijaim közül többet félretett magának, hogy felpróbálja, és ha jó rá, hazaviszi. (természetesen azokat a ruhákat szemelte ki, amiket hordanék!)
Miután sikeresen eltávolítottam a ruhák közeléből, kiszökött a konyhába, hogy készít nekünk pár szendvicset, meg hideg limonádét.
Kb 15 perc után gyanússá vált, hogy nem jelentkezik, kimentem a konyhába, erre mit látok?
Elkezdett rendezkedni, mert hogy ő palacsintát enne,és azt gondolta gyorsan süt párat amíg mi pakolászunk.
Eltörte a párom kedvenc poharát, ezek után kitessékeltem a lakásból. Most hívott anyósom, és elhordott mindennek, hogy az ő pici lánykáját (19 éves) megsértettem és a szobájában sír.
Vörös a lány?
Imádom a palacsintát!
A sógornőd beállított, amikor kérted, hogy ne menjen, összekeverte a ruhákat, tönkretette a munkádat, és elvitte volna a jó ruhákat magának. A te cuccaidból akart főzni magának. Anyám nem csinálja ezt, sőt senki nem ennyire pofátlan nálunk.
Az nem segítség, ha valaki kéretlenül a saját feje után csinál baromságokat. Igen, pofátlan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!