Szerintetek pofátlanság lenne, ha megmondanám a szüleimnek, hogy idén nem kérek semmit karácsonyra?
Figyelt kérdés
Amire vágytam,megnyertem egy nyereményjátékon.És nem szeretném,ha a szüleim feleslegesen költekkezenek én rám.2011. dec. 17. 21:14
2/10 A kérdező kommentje:
bocsánat,költekezznek
2011. dec. 17. 21:17
3/10 anonim válasza:
az a pofátlanság, hogy már legalább másodjára kérdezed ezt meg itt...
4/10 anonim válasza:
Dehogy! Azért valami segítséget adj nekik, hogy mit vegyenek helyette. Valami apróságot ... azért, hogy ne érezzék rosszul magukat, ha semmit nem vesznek, ill. nehogy valami haszontalan dolgot kapjál.
5/10 anonim válasza:
Én nem azt mondanám, hogy semmit, hanem hogy ne vegyenek neked semmit, helyette egyszer menjetek el együtt valahova, hisz egy normális szülőnek fontos, hogy olyat adjon a gyerekének, amitől boldog lesz. Ezzel meg a szüleidnek is örömet okoznál, hogy a gyerekükkel tölthetnek egy napot.
6/10 anonim válasza:
Ha ők szeretettel készülnek és esetleg már egy hónapja megvették neked az ajándékot, akkor nagyon el fogod keseríteni őket.
7/10 A kérdező kommentje:
utolsó:tetszik az ötleted,de sajnos nem kivitelzhető,mert az én szüleim nem sűrűn mozdulnak ki,csak a tv előtt ülnek
2011. dec. 17. 21:22
8/10 anonim válasza:
ha ilyenek a szüleid, nem csodálom, hogy félsz elmenni a koncertre
amúgy szerintem inkább örülni fognak, hogy nem kérsz semmit, nem vagy telhetetlen
9/10 anonim válasza:
Idén mi is megbeszéltük, hogy nem ajándékozunk, csak a gyerekeknek.
10/10 anonim válasza:
Jókor jut eszedbe!
Gondolom a szüleid már megvettek mindent, hisz nyakunkon a karácsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!