Nálatok is ennyire pletykás a família?
Én ezért nem mondok el senkinek semmit és nem családtagtól kérek kölcsön vagy egyéb segítséget.
23/N
Higgyétek el, mi sem mondunk el szinte semmit, de ez sem a legjobb megoldás, mert akkor maguktól találnak ki dolgokat, aminek a fele sem igaz, és azt fújják-mondják.
Első voltam
Nálunk rosszabb.
Ország 4 sarkában él anyám 3 tesója,és egy ausztriában.
bármit mondok anyámnak,fél óra múlva csörög a telefonom ausztriából,hogy anya másik tesója most mondta hogy...
Bármi van,fél órán belül tudnak róla.
Vagyis rólam infót már nem mióta mellemben találtam csomókat,anyámat hivtam hogy hova menjek dokihoz,kértem hogy senkinek,de tényleg senkinek ne mondjon semmit,hisz nincs infó,mi lakunk észak-magyarországon,erre dunántúlról hiv a huga,hogy az auszrtiában levő tesójával beszélt,és a debreceni tesónak van mellrákra specializálódott ismerőse,mikor tudok leghamarabb menni, a barátnőjének meg parókaszalonja van...
itt sokalltam be,aznap ki is derült hogy csupán ciszta...erre eltemetnek...
azóta null infó...én meghallgatom őket,de ha kérdeznek,akkor velem minden rendben,jól vagyok,pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!