A nővérem megszólt hogy túl becsületes vagyok mert 1000 ft-ot visszaadtam. Ez miért baj?
Figyelt kérdés
Ma a postás pénzt hozott nekem, és 1000 ft-al többet adott. Én először észre sem vettem csak mikor már elment, és úgy mentem utána (még ott volt a szomszédban) és visszaadtam neki a pénzt. Hallgathattam volna, de úgy voltam vele hogy most miért szúrjak ki vele, hiszen azt neki kell majd kifizetnie. És a nővérem teljesen nekem esett hogy hülye vagyok, mert engem is ott vágnak át ahol tudnak mások, én meg ilyen vagyok...Te visszaadtad volna?2012. ápr. 26. 14:13
31/33 anonim válasza:
Egyszer én is visszahívtam telefonon a gls futárt, hogy többet adott 2ezerrel. Épp simogatta az akkor még kölyökkutyám, meg kérdezgetett róla, vele volt elfoglalva, amikor bementem, akkor láttam. Nagyon örült ő is, én is :)
33/33 anonim válasza:
Akkor rám mit mondott volna?! Én 9000 Ft-ot vittem vissza. Nem voltam ott igazán agyilag a fizetésnél, csak mikor beültem a kocsiba esett le, hogy valami nem stimmel. A pénztáros úgy nézett rám mint egy UFO-ra. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!