A nővérem megszólt hogy túl becsületes vagyok mert 1000 ft-ot visszaadtam. Ez miért baj?
Persze, hogy visszaadtam volna, volt is hasonló esetem már nem egyszer.
Találtam boltban a földre hullott kétezrest... mivel láttam, ki ejtette el, utána vittem.
Adtak már vissza rosszul, mindig szóltam.
Nem érdekel, hogy hülyének néznek-e emiatt, nem tudnék többet tükörbe nézni, ha ilyen kicsinyes kis "csaló" lennék.
Egyértelmű, hogy visszaadtam volna.
Egy kis off.
Aki a bankban nem adná vissza, az sem a bankkal fog kiszúrni, hanem a pénztárossal...
on
Én is adtam már vissza pénzt.
Azt nem értem neked miért baj, hogy tesód pampog. Hiszen még csak nem is őt fosztottad meg a potyaezrestől. Pampogjon ha akar, egyik fülemen be, a másikon meg ki menne.
Velem elég gyakran megesett már, hogy többet adtak vissza (volt egyszer, hogy 5ezres helyett 20ast). Minden alkalommal szóltam. Sokan nem tennék és ezek még le is szólják a becsületes embereket, de ezért is tart ott ez az ország, ahol, mert ilyen mentalitású emberek lakják.
Én személy szerint rendkívül büszke vagyok a becsületességemre. Legyél te is az, és szánd magadban azokat, akik értetlenkednek rajtad... az az ő szégyenük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!