Becsületes vagyok, rendesen dolgozok, és mégsincs egy férfi se aki megbecsülne. Miért van ez?
Az,hogy becsületes vagy és dolgozol,már ne is haragudj,de természetes, alapvető dolog (kellene,hogy legyen)
Ettől még lehetsz piszok rossz természet..
Hány éves vagy,mennyi komolyabb kapcsolatod volt eddig,mik az igényei ?! Ja,és hol élsz,vidéken,nagyvárosban? Amúgy feleségemnek van két barátnője,Ők is ebben a cipőben járnak 30egynéhány évesen-ott is túl nagyok az igények,nagyok az elvárások,de nem adják alább. Én azt veszem észre rajtuk,hogy viszont ettől az "életmódtól" már kezd elmenni az eszük, elég maguknakvalók és begyepesedtek lettek. Sajnos. Pedig két szuperpunci mindkettő....
Üdv!
Szerintem ez azért van mert nincs egyéniséged, nem fejlódsz, nem lehet tőled tanulni..
Be vagy skatulyázva!!
Nem vagy érdekes, nem vagy spontán...
Szerintem idősebb férfiakkal kellene keresned a kapcsolatot akiknek már megvan az egzisztenciájuk és semmi másra nem vágynak csak nyugalomra és szeretetre.
Amúgy aki magát nem tartja semmire, azt mások sem fogják..
Aki pedig tartja magát valamire is annak lesznek haragosai, és szövetségesei!
A kérdésedre, kérdéssel válaszolok:-))))
Férfi vagyok, elvált, most épp munka nélkül.
Adok magamra, rendet tartok, nem alkoholizálok, és a haverokkal sem csavargom esténként. Mégsem kelek senkinek.
Na, akkor most mi van?
Utolsó!
A munka nélkül a gond nálad....
nem vagyok szép, nem vagyok lángelme, és még csak nem is dolgozok,, mert egyetemista vagyok.
viszont: van egyéniségem, önálló gondolataim, humorom, és nem félek az új dolgoktól. és persze van egy szerető párom, akivel megértjük egymást.
lazaság!!!
a férfiak nem szeretik a görcsös, szürke egér nőket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!