Becsületes vagyok, rendesen dolgozok, és mégsincs egy férfi se aki megbecsülne. Miért van ez?
De, miért gondolod, hogy nem kellesz senkinek?
A 40év alatt volt már társad?
Azt gondolod csúnya vagy?
Szóval, te mit gondolsz, miért nem kellesz senkinek? (És amit te gondolsz az nem biztos, hogy fedi a valóságot)
Tudod, amikor nincsen társam, és is azt szoktam érezni, hogy nem kelek senkinek, de azért ha el is telnek közben az évek, mindig akadt előbb utóbb valaki, aki képes volt belészeretni.
Aki pedig munkanélküli, az lehet értékes ember, hisz az is csak egy ármeneti állapot. Természetesen, ha mellette kocsmázik, és évekig nem is vállal el semmi munkát, akkor egy semmirekellő. De mennyi semmirekellő embert lehet látni, akinek van társa.
Szóval a szerelem érdekes egy dolog.
Szia! 19:18 vagyok. Így már tisztább a kép. De még egyvalami nem stimmel nálam:ha ilyen Nő vagy,hol keresel partereket ? Persze az is nehéz "élőben" ha van az embernek elég tennivalója,de még midíg jobb mint virtuálisan-szerintem. Hidd el,pasi is sok ilyen van mint Te,akkikel egy cipőben jársz,csak a zsák még nem találta meg a foltját ! Tarts ki és ne csüggedj,nem add fel,nem légy szomorú,mert az Rád nyomja a bélyegét !!!!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!