Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem megütött megmart én visszaadtam, válás, jártatok így?
Mondjuk az asszony részéről is elég tiszteletlenség megütni téged,de hát valószínűleg nem jókedvéből tette,biztos kiérdemelted valamivel...
Válás emiatt,ez röhej,van ott más ok is a háttérben,nem?
hát gondolom oka volt hogy megütött..???
de sztem se kellett volna visszaütni.Ezt meg kéne beszélned vele.
Érdekes. Ha férfi kap 'verést' annak oka van. Ha nő kap, akkor a rohadt férfi állat. Egyik sem jó. Agresszív cselekedet agresszivitást vált ki. Sajnos láttam olyan családot, ahol az asszony rendszeresen csapkodott, mart, rugdosott. Egyszer a férfi megunta és arcon ütötte. Az asszony lefeküdt a földre és üvöltött, mint akit agyon vertek. Orvost hívott ki magához. Ha nem láttam volna el sem hinném. Ilyen is van. Családon belüli erőszak, nem csak azt jelenti, hogy a férfi alkalmaz erőszakot. Sok esetben van fordítva.
Nem tudom mi volt az ok, de így együtt maradni nem érdemes.
Ha van kedved és időd írd meg mi is történt. Sajnálom , hogy így alakult az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!