Szerintetek kinek van igaza?
Az öcsém nyert a lottón 3,2 millió ft-ot,4-ese volt.Apukám nagyon rossz anyagi helyzetben van(öcsém még vele lakik)és nem ad neki egy ft-ot sem,vagy legalább bevásárolnba otthonra hogy legyen a hűtőben valami,a nyeremény igazán kis százalékát tenné ki.
Ráadásul tartozik nekem is az öcsém nevetséges 300 ft-al,és azt sem hajlandó megadni,ami nekem jól jönne mert kisfiam van.
Az az indoka hogy a barátnőjével lakást akarnak venni és az egész összeget leköti a bankba,
Szerintetek igaza van hogy 1 ft-al sem járul hozzá semmihez(háztartás ahol él apummal),még egy koccintás erejéig a nyeremény örömére sem vesz 1 üveg valamit..Vagy én reagálom túl?
Öcsém 28 éves és dolgozik egyébként...
Oké, hogy nem sok az az egy bevásárlás, de az elsőt majd a következő követi és megint egy és megint egy, és észre se veszi de a pénz szépen elkopik
Ez a 3 millió nem olyan nagy összeg. Ha leköti legalább nem felesleges dolgokra fog elmenni. Oké, hogy kisegíthetné apudat, de a jövőjére is gondolnia kell, ha nem akar hitellel a nyakán élni még meg nem hal akkor ezt a pénzt biz le kell kötnie.
Tesódnak igaza van, hogy leakarja kötni. Így majd lesz neki egy hitelmentes háza.
Hát az öcsédben lehetett volna már a nyereménytől függetlenül korábban is annyi sütnivalója, hogy segít apukádnak a rezsiben és a bevásárlásban...Ha eddig nem jutott eszébe,akkor a 3,2milkából se ad egy fillért sem. Sajnos ez így nem normális dolog, de jobb ha elfogadod és nem kérsz tőle a jövőben soha semmilyen segítséget....
Tudod én is így vagyok, nemsokára elköltözök és többet szóba nem állok a tesómmal :/ Nálunk ráadásul nemcsak anyagi, hanem elég durva dolgok történtek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!