Szerintetek kinek van igaza?
Az öcsém nyert a lottón 3,2 millió ft-ot,4-ese volt.Apukám nagyon rossz anyagi helyzetben van(öcsém még vele lakik)és nem ad neki egy ft-ot sem,vagy legalább bevásárolnba otthonra hogy legyen a hűtőben valami,a nyeremény igazán kis százalékát tenné ki.
Ráadásul tartozik nekem is az öcsém nevetséges 300 ft-al,és azt sem hajlandó megadni,ami nekem jól jönne mert kisfiam van.
Az az indoka hogy a barátnőjével lakást akarnak venni és az egész összeget leköti a bankba,
Szerintetek igaza van hogy 1 ft-al sem járul hozzá semmihez(háztartás ahol él apummal),még egy koccintás erejéig a nyeremény örömére sem vesz 1 üveg valamit..Vagy én reagálom túl?
Öcsém 28 éves és dolgozik egyébként...
Persze, rendes lenne tőle, ha bevásárolna pár dolgot apukátoknak.
Viszont az is vicces, hogy amint nyert valamennyit, rögtön ráakaszkodik az egész család. Vegyél nekem ezt, vegyél azt, add meg a kemény 300(!) forintot (képem nem lenne ennyit rokontól visszakövetelni, pedig mi sem élünk olyan jól).
Inkább örüljetek, hogy nem elszórja, hanem értelmes dolgokra teszi félre.
Már értem, hogy sokan miért nem mondanák el a családnak, ha nyernének.
Az én családomnak eszébe sem jutna kérni.
Anyukám nem rég örökölt, hasonló összeget. Neki megvan mindene (úgy értve tehermentes lakás, nincs hitele). Eszembe nem jutott volna SOHA kérni tőle ebből az összegből, pedig ki lehetett volna belőle fizetni az autóhitelünket vagy a lakáshitelünket. Mégsem tenném soha, mert az az ő pénze. Amit ad, azt elfogadom, de nem kérünk tőle. És itt most mindegy, hogy honnan jött a pénz, én senkitől sem kérnék.
én bizony meg már rég kitettem volna,nem csak most.
28 éves,dolgozik és nem ad haza egy forintot sem...Hát ez nem nyerős...Akármennyire is szeretem,mert a fiam,akkor is kitenném.Főleg így,hogy ennyi pénzt nyert...
Menjen keressem albérletet és maj a hóvégén amikor üres a hűtője,akkor majd rájön,hogy az élet nem fenékig tejfel.
Bár,nem írtad,hogy a fizetéséből ad-e haza,de mivel 3millióból is ilyen zsugori,így gondolom,hogy a fizetéséből sem valami bőkezű.
Én kitenném apukád helyében,mert nagyon nem szép dolog,hogy ennyi pénze van és mégis,szegény,idős apid nyakán él.
nem ad haza semmi pénzt,ez eddig is durva volt de most mégjobban kiéleződött a dolog.
Senki nem akart és nem is kért a nyereményből de azért is kis bevásárlás a minimum lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!