Szerintetek igaza volt?
A minap egy férfi ismerősömmel beszélgettünk. Nemrég költözött össze egy csajjal, de beszélgetés közben kiderült számomra, hogy nem tartja szépnek, vonzónak a lányt. Ezen elhűltem, mondtam akkor minek alkotnak egy párt, ha nem tetszik neki a lány? Erre közölte, hogy az összeköltözésnél és a tartós kapcsolatnál már nem a külső dominál, mert otthon úgyse látja senki, hogy milyen kinézetű nővel jár együtt, akkor már jöhetnek a csúnyák is, legfeljebb nem viszi társaságba... magyarul nem igazán tud nőként nézni a csajra, akivel együtt lakik.
Én is készülök összeköltözni a párommal, de azóta olyan rossz gondolatok férkőznek a fejembe, hogy mi van, ha a párom is így gondolkodik, csak a szex meg a háziasságom viszi rá az együtt élésre, igazi udvarlásra meg flörtölésre meg talál a haveros bulikban szebb lányokat... tudom hogy hülyeség de tényleg idegesít! Az ismerősöm kijelentése miatt nőként ledegradálva érzem magam. Szerintetek igaza volt? 22 N
Szerintem ez durva. Nekem biztos, hogy nem kéne egy olyan férfi aki szerint nem nézek ki jól, akinek nem tetszem külsőleg. Ha ők szexelnek nyilván valaki másra gondol a hapsi közben nem? Hiszen ott azért elég fontos szerepet játszik a külső, a testiség...
De tényleg ez most mi?? "Ronda vagy de azért szeretlek ám" :D Vagy ezt hogyan kell elképzelni? Szegény lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!