Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor kinek van igaza?

Most akkor kinek van igaza?

Figyelt kérdés
A baratommal 7 honapja vagyunk egyutt, egy honapja tavkapcsolatban... megkert ne beszeljek fiukkal, es ne talalkozgassak haverokkal... mivel ok is fiuk... o sem talalkozgat mas nokkel... es ne menjek bulizni nelkule. Nos, en nem is talalkoztam massal, hetvegen viszont varosnapok vannak, es a baratnom nyaggat, hogy szorakozzunk egyutt a haverokkal, mindent nem kell tudjon a baratom, nem csalom meg es kesz. Szerinte a baratom is elhallgassa az ilyesmit, mivel minden ferfi ilyen... Most akkor kinek van igaza? Egyreszt mennek, szorakozzak egy kicsit, masreszt furdalna a lelkiismeret, ugy ereznem becsapom a paromat...
2012. ápr. 23. 17:46
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Mi az, hogy ne beszélgess fiúkkal, és hogy ne menj sehová? A rabszolgája vagy neki?
2012. ápr. 23. 17:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Úristen!!!!! Az ilyen hapsitól menekülj!

Később mi lesz megmondja azt is, hogy mikor mehetsz wc-re? Hazudni viszont ne hazudj, mondd meg neki, hogy te igen is találkozol a haverjaiddal, és ha ez neki nem tetszik, akkor keressen mást. Milyen kapcsolat az amiben annyira nem bízik benned, hogy nem enged még a barátaiddal sem találkozni.

2012. ápr. 23. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Ha úgy érzed, nem derülne ki, hogy elmentél, akkor ne mondd el neki. Ha igen, akkor közöld vele, hogy szeretnél oda elmenni, és ha bízik benned, akkor tudnia kell, hogy csak szórakozni mész, ami jár neked.
2012. ápr. 23. 17:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy ezek a haverok akartak jarni velem... es megprobaltak szetszakitani a paromtol... azert nem szivleli... es oszinten szolva nekem sem esne jol, hogy mas csajokkal setalgasson... bulizgasson...
2012. ápr. 23. 17:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Gondolom 15-17év körül vagytok, ilyenkor még szinte aranyos is, hogy ilyet kér:)

De én a helyedben mennék...

2012. ápr. 23. 18:58
 6/10 A kérdező kommentje:
24-25 vagyunk...
2012. ápr. 23. 19:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor ezekkel a pasikkal tényleg nem kéne lógni. :S
2012. ápr. 23. 19:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyikőtöknek sincs. Ő nem várhatja el, hogy egyedül ülj otthon, neked sem kellene olyasmit ígérned, amit nem tartasz be.
2012. ápr. 23. 22:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja, így már más.
2012. ápr. 23. 22:28
 10/10 anonim ***** válasza:
5. válaszadó vagyok, akkor viszont tényleg más! Ennyi idősen nem így kéne gondolkodnia, nem tudom mennyire bíztok egymásban...de szerintem érik egy négyszemközt leülős beszélgetős est..
2012. ápr. 24. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!