Háztartásbelik mit csinaltak egész nap? Nem tudom ma mit csinaljak.
Nem vagyok háztartásbeli, csak diák. Ellenben, hogy jól kihasználjam a nyaramat, a megspórolt pénzemet nyelvoktatásra fogom költeni (pl te is teheted ezt).
De, ha háztartásbeli vagy, akkor egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nincs mit csinálnod. Főzöl vmi ebédet, valamit, ami többől áll, mint egy tészta kifőzése. Akkor mire azt megcsinálod és elpakolsz nem 10 perc. Elolvasol egy könyvet, legalábbis én már kijelöltem magamnak azt a 12 kötetet, amit nyáron el szeretnék olvasni. Most sajnos nincs rá időm, mert suliba is járok és dolgozom, plusz a vizsgák.
Ne haragudj, de én nem tudom elképzelni, hogy valaki nem tudja, hogy mit csináljon :D jó dolgodba unatkozol? (elnézést, ha valakit megsértettem, de nekem ez jön le a kérdés alapján). Én soha sem unatkozom, mert imádok olvasni, nyelveket tanulni, kutyát sétáltatni, barátnőzni, néha moziba járni vagy csak ülni a gép előtt. Nem is ismerem azt a szót, hogy unalom ;)
Nem tudom milyen frusztráció vezethet ahhoz, hogy valaki/k ennyire lepontozzanak válaszokat, amik csak saját tapasztalatokat írnak le.
Igen, én pl. festek itthon, mivel amíg nem találok munkát, az eladott képeimmel tudok hozzájárulni a költségekhez...Ha valakinek tényleg ennyire fáj ez, hogy saját tehetségemből élek meg jelenleg, hát gratulálni tudok csak.
Olvassátok végig!
A kérdezőt egy hete műtötték, most lábadozik, nehéz munkát még nem végezhet!
Tudnátok esetleg valami értelmeset is írni, vagy csak a tájékozatlanságotokból eredő felháborodásotoknak tudtok hangot adni!!! :((((
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Szóval valaki erősen szórakozik! Megy oldalról-oldalra, sorról sorra, és szó szerint "ész nélkül" nyomkodja a piros kezeket! Degenerált!
Ez már komolyan beteges, lehet valaki ennyire unatkozik :D
Neked meg kedves kérdező, a legjobb ha olvasgatsz kinn a napon, vagy csak csodálod a természetet, beszívod a "friss" levegőt.
Gyógyulgass :)
Ma valószínű városban rohangálós nap lesz.
Májusban esküvőre megyek és ruhát, táskát stb kell vennem. Majd irány a fodrászhoz, hogy arra a napra eltudjon vállalni. Majd csekk befizetése.
Bevásárlás, utána irány főzni. Közben oda teszek egyy adag mosást.
Ja és van 1-2 virág amit kikellene ültetni a szabadba és cserépbe.
Kb. eddig ennyi lesz a programom, de szerintem ehhez még jönni fog 1-2 dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!