Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Háztartásbelik mit csinaltak...

Háztartásbelik mit csinaltak egész nap? Nem tudom ma mit csinaljak.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 09:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
34%

Ha egy hete műtöttek és szép az idő nálatok, ülj ki a napra, vagy félárnyékba, vigyél magaddal olvasni-valót, esetleg egy kis rádiót. Ha tudsz, sétálj egy kicsit, de mindenképp szabadban tölts el néhány órát, mert a napsütés, a friss levegő erősíti a szervezetet.

Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!

2012. ápr. 25. 09:43
 12/28 anonim ***** válasza:
38%

Rendet rakok a lakásban, takarítok, főzök, utána festeni fogok egy képet-azaz befejezem.

Ha van erőd, te is festhetsz, akár valami absztrakt, vagy alaktalan színes dolgot, jót tesz a közérzetnek is:)

Gyógyulj!

2012. ápr. 25. 09:46
 13/28 anonim ***** válasza:
6%

Segíts nekem légyszi ;)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..

Beteg vok, most nem tok melózni a náthától, így van némi időm a netre..

2012. ápr. 25. 09:55
 14/28 anonim ***** válasza:
5%
Nálunk (Szeged) most elég csúnya idő van, eső, borulás, szél, szóval a napfürdő elmarad egyelőre. :) Takarítani fogok, mert vendég jön egész hétvégére hozzánk, mosok, akváriumot is takarítok, olvasok, nemsokára megyek edzeni, ebéd most lesz tegnapról. Ezekkel nagyjából el is telik a nap nagy része, utána jön a pihenés.
2012. ápr. 25. 10:10
 15/28 anonim ***** válasza:
60%

Felkelek, reggelit csinálok, miután a párom és a kisfiam elmentek munkába-óvodába elkészülünk a lányommal, ez kb fél kilencre megvan, elmegyek bevásárolni, postára, vagy csak úgy sétálunk egyet, tízre-fél tizenegyre hazaérünk, berakok egy mosást, elkezdem csinálni az ebédet, ha kész (kb fél tizenkettő körül) elmegyek a fiamért az óvodába, ebédelünk, közösen elpakolunk, aztán délutáni pihenő van, amíg én kicsit rendbeszedem a lakást, majd ha a gyerekek felébredtek akkor kimegyünk a játszótérre, az udvarra vagy sétálni a környéken, ha a férjem hazaér időben, akkor ő is csatlakozik hozzánk, majd hazamegyünk öt körül, de nyáron van, hogy később, társasozunk, beszélgetünk, megvacsorázunk, aztán a gyerekeknek fürdés, amíg lefektetem a kicsit addig a nagy megissza az esti kakaóját (mert hát ugye az mégsem járja, hogy a nagy ötéves a kétéves húgával egyszerre feküdjön le... :)), utána neki is lefekvés, ez kb nyolc-fél kilenc körül van, utána elkészítem a reggeli szendvicseket amíg a párom kicsit rendet rak, aztán filmet nézünk, borozunk, koktélozunk, alszunk, olvasunk, beszélgetünk.. :)

Ha nem lennének gyerekek, akkor szerintem olvasnék, pihennék, sétálnék, piacra mennék (imádok friss alapanyagokból főzni), kertészkednék (erre most csak a hétvégén van idő) és még rengeteg minden. A házban laknak más anyukák is (társasház, de olyan, mint egy nagy családi ház) velük gyakran összeülünk, vagy kiülünk az udvarra beszélgetni amíg fő az ebéd, vagy amíg a gyerekek játszanak, lehet, hogy ezt akkor is szívesen csinálnám, ha nem lennének gyerekeim.

2012. ápr. 25. 10:11
 16/28 anonim ***** válasza:
6%
Én ma a lányommal pakolgatok,rendet rakok. Meg ilyesmi. Du alvás után meg megyünk be a nagyihoz az oviba. Ott jéték,majd 6 körül haza együtt. Nekem is segithetsz megoldani a feladatom: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2.. :)
2012. ápr. 25. 10:16
 17/28 anonim ***** válasza:
33%
Ha budapesti vagy nézd meg a bodies 2 kiállítást.
2012. ápr. 25. 10:17
 18/28 anonim ***** válasza:
29%

Egy háztartásbelinek az egész életvitele olyan, hogy aszerint alakította ki. Most a legaktuálisabb munka szerintem a ruhák átnézése, a téliek elrakása, nyáriak előszedése. Ilyenkor én ki is mosom őket, és átnézem, ha van leszakadt gomb, azt felvarrom, stb. Ez nem olyan megerőltető.

De az is lehet, hogy megcsinálsz valamit, amit régóta halogatsz, mert nem volt időd, pl. elmész és végre tényleg beiratkozol a könyvtárba vagy végre tényleg meglátogatod a régi szomszédot, akinek egy fél éve megígérted, vagy valami hasonló.

2012. ápr. 25. 10:22
 19/28 anonim ***** válasza:
9%
Ha szabadidős tevékenységet értesz a kérdésed alatt, akkor semmit. Egyébként a szokásos tennivalókat.
2012. ápr. 25. 10:50
 20/28 anonim ***** válasza:
40%

Ooooo annyi mindent tudnék csinálni!!! :) Most jelenleg leköt a suli, csinálom a beadandómat, mert még ma le akarom adni. Közbe már beraktam a kenyeret sülni a kenyérsütőgépbe. Délután megyek be páromhoz és sétálunk egyet.

Tegnap orvosnál voltam, amúgy boltoztam egy sort (turiztam), németházit írtam és németórára mentem, barátnőztem, este megcsináltam a mai ebédet.

De nagyon szívesen bújom a netet ruhák után :))) főzök új ételeket, kísérletezek. Kint kertészkedem... tv nincs!!

2012. ápr. 25. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!