Háztartásbelik mit csinaltak egész nap? Nem tudom ma mit csinaljak.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 09:24
1/28 anonim válasza:
Mivel ma szép, meleg idő lesz én sétálni megyek.
2/28 anonim válasza:
ez jó kérdés, én is kíváncsi vagyok a válaszokra. szabadságon vagyok a héten, és már most unatkozom. tegnap meg tegnapelőtt nagytakarítottam, megnéztem a filmeket, amiket akartam. ma mit csináljak? :s
3/28 anonim válasza:
Edzőterem, finom ebéd, sütisütés, napló írás, blog írás esetleg kávézóban, olvasás, rajzolás, festés stb..
4/28 anonim válasza:
Mss,főzz,takaríts,ha ezzel is végeztél,menj sétálni,olvass egyet,vagy tv-zz.
5/28 A kérdező kommentje:
Oh eszembejutott ma olcsobb a mozi! Lehet elmegyek du
2012. ápr. 25. 09:35
6/28 anonim válasza:
Én sokszor takarítok (kutya van a házban), ott a kert, mindig van mit csinálni. Ha van kedvem (bár én úgy kifogásozom, hogy "ha van időm"), tornázom, elmegyek futni. Ezen kívül pihenek a net előtt, böngészgetek.
7/28 anonim válasza:
Előfordulhat (rádió szerint), hogy hét végére már közel 30 fok lesz. Elő kellene szedni a szekrényből a vékonyabb blúzokat, nadrágokat, kardikat, és átmosni, vasalni őket.
Bár itt ma reggelre esős, borult, kifejezetten hűvös idő lett, de valami drasztikus változás várható, mert fáj a csuklóm.
8/28 A kérdező kommentje:
Én megerőltetőt most nem csinálhatom mert 1 hete mütöttek
2012. ápr. 25. 09:38
9/28 anonim válasza:
Segíts nekem megírni a projektmunkám (egyetem)!
Vagy legalább azt magyarázd el, mit jelent az, hogy irodalom feltárás. Az egész projektemben azt kellene elemeznem, hogy mit írtak mások? Ez borzasztó volna... ha a saját gondolataimat írom le és néha beleszövök 1-1 adatot/tényt amit forrással alátámasztok, az nem jó?..
10/28 anonim válasza:
Hát, ha nekem lenne kertem én ma kertészkednék. Minden vágyam egy kertes ház :) Nekem ma ez a programom: bevásárlás, főzés 2 napra, egész napos pakolászás a gyerek után. Megyünk sétálni is. A többi majd jön magától. Ja meg elintézek néhány hivatalos ügyet, amiket már húzok-halasztok egy ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!