Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családi kapcsolatok kérdései...

A családi kapcsolatok kérdéseit miért pontozzák ok nélkül?

Figyelt kérdés

Azért ezt a kategóriát írtam, és azért ide, mert ide szoktam benézni.

Tudom, sok ilyen kérdés van, de aki tud, válaszoljon, légyszives. Szóval ha vannak megosztó kérdések, elhiszem, hogy aki mást ír, azt lepontozzák (nem tudják, mit is kell pontozni, de még oké), de ha egy törvény részletét írok be, vagy másolom, aki 100-ra válaszol a kérdező problémájára (ellentéteben a keress egy ügyvédet tanáccsal), akkor az miért nem hasznos. És most nem maga a százalék az érdekes, mert az engem nem érdekel, csak hogy az miért nem hasznos, ha tökéletesen válaszolok?

Igazából az e mögött rejlő indíttatás és gondolkodásmódra lennék kíváncsi.

2012. ápr. 25. 09:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom, telibe-találtam a 4. sorban adott válaszommal!

Látjátok, mennyire tetszett nekik???

2012. ápr. 25. 11:29
 12/20 A kérdező kommentje:

Megdöbbenve látom minden kérdés %-át, most értem haza. A kérdésemre minden válasz 100 %-ban helyes, hiszen a véleményeteket kérdeztem, mind hasznos.

Aki azt kérdezte, hogy honnan tudja: jobb alsó sarokban található a válasz hasznossága. Nekem mind az. Úgy látszik, ide értek a lepontozók.

Megkérem őket, írják le az okokat.

2012. ápr. 25. 11:45
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

:) Akkor ezt nézd meg, én ide nem válaszoltam, csak elolvasgattam, hát itt tényleg nem értem például...

2012. ápr. 25. 11:48
 14/20 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy én a százalékarányokkal nem törődőm, volt már, hogy "huszonvalamennyi százalékos" adott jó választ nekem.
2012. ápr. 25. 11:49
 15/20 anonim ***** válasza:
95%
Ez tényleg nagyon jó, megkérdezik mit csinálsz? Válaszolsz aztán lepontoznak. Miért?
2012. ápr. 25. 11:49
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
Vagy amit még el tudok képzelni: az anyuka a 3-5 éves lurkóját elébe ültette a gépnek. Látod kicsim itt sorakoznak a piros kezecskét, mindegyikre sorban kattints 1x. Minél többet megcsinálsz, annál több csokit kapsz = a gyerek gyakorolja az egér-használatot.
2012. ápr. 25. 12:11
 17/20 anonim ***** válasza:
:D
2012. ápr. 25. 12:14
 18/20 A kérdező kommentje:
Elolvastam, hát.............. Mit mondja? Nagy az Isten állatkertje, és alacsony a kerítés. Most ebbe mit lehet belekötni? Nem értem, áááááááááááááááá.
2012. ápr. 25. 12:54
 19/20 anonim ***** válasza:
94%
Ha pontozok akkor általában felpontozok, kivéve ha indulatos vagy személyeskedő az illet, megírok egy olyan választ ami nem egyezik a többiek véleményével de a többit nem pontozom le, ha viszont ilyenkor lepontoznak akkor beszállok a buliba és én is lepontozom őket. :D
2012. ápr. 25. 13:38
 20/20 anonim ***** válasza:
95%
Mert sok a hülye, korlátolt bunkó paraszt; azért.
2012. ápr. 25. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!