A családi kapcsolatok kérdéseit miért pontozzák ok nélkül?
Azért ezt a kategóriát írtam, és azért ide, mert ide szoktam benézni.
Tudom, sok ilyen kérdés van, de aki tud, válaszoljon, légyszives. Szóval ha vannak megosztó kérdések, elhiszem, hogy aki mást ír, azt lepontozzák (nem tudják, mit is kell pontozni, de még oké), de ha egy törvény részletét írok be, vagy másolom, aki 100-ra válaszol a kérdező problémájára (ellentéteben a keress egy ügyvédet tanáccsal), akkor az miért nem hasznos. És most nem maga a százalék az érdekes, mert az engem nem érdekel, csak hogy az miért nem hasznos, ha tökéletesen válaszolok?
Igazából az e mögött rejlő indíttatás és gondolkodásmódra lennék kíváncsi.
Úgy látom, telibe-találtam a 4. sorban adott válaszommal!
Látjátok, mennyire tetszett nekik???
Megdöbbenve látom minden kérdés %-át, most értem haza. A kérdésemre minden válasz 100 %-ban helyes, hiszen a véleményeteket kérdeztem, mind hasznos.
Aki azt kérdezte, hogy honnan tudja: jobb alsó sarokban található a válasz hasznossága. Nekem mind az. Úgy látszik, ide értek a lepontozók.
Megkérem őket, írják le az okokat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
:) Akkor ezt nézd meg, én ide nem válaszoltam, csak elolvasgattam, hát itt tényleg nem értem például...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!