Anyám nem bízik bennem. Mit tegyek?
Nem a zenestílus miatt van kifogásom. Hanem az a gond, hogy éjszaka 11-ig tart. Az ilyen koncerteken a zene a legártalmatlanabb veszélyforrás, max. hallássérült leszel, de azon később hallókészülékkel lehet segíteni.
Ezt írtad az előző oldalon: "De anya erre mondta azt hogy nem bízik meg bennem.Azt gondolja hogy seggrészegre innám magam és?!"
Honnan tudod, hogy azt gondolja, azt is mondta, vagy csak te gondoltad, hogy azt gondolja?
Persze Te ismered az anyukádat, lehet hogy jól tudod, hogy azt gondolta.
éééés? után szerinted mit gondolt még? Nem fejezted be a mondatot. Azt gondolta, hogy seggrészegre iszod magad , beájulsz és belefulladsz a saját hányásodba?
"..ha iszok és úristen valami rosszat tennék egy fiúval."
Jaaaa!
Ezek szerint félig-meddig bízik benned, mert azt gondolja, hogy józanul nem csinálnál "rosszat". (Valójában rosszat akkor csinálnál egy fiúval, ha elmennétek kirabolni egy bankot.)
De mondja is ezeket neked, vagy csak gondolod, hogy gondolja anyukád? Én azt gondolom, hogy egy koncerten sokkal veszélyesebb dolgok is vannak. Ilyen helyekre mennek bűnözők is, akik a fiatalok pénzén akarnak megélni, mint a drogdillerek, akik mindent megtesznek azért, hogy legyen vevőjük.
Szerintem akkor nyugodt lenne anyukád, ha azt tudná, hogy egyáltalán egy cseppet sem iszol. Én nem vagyok egy ivás szakértő, de tudom, hogy a mértéket tartani nem olyan egyszerű. Szerintem nincs neked olyan rutinod az ivásban, nem túl hihető, hogy tudsz mértéket tartani, gondolom nem iszogatsz évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!