Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám nem bízik bennem. Mit...

Anyám nem bízik bennem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mondta neki egyik ismerőse hogy engem látott egy kocsmánál a barátnőmmel.De amikor elvileg én a kocsmánál voltam a barátnőmmel,itthon ültem és neteztem.O.o.És ezért nem enged el sehova most. 15/l

2012. ápr. 24. 06:40
1 2
 11/18 anonim válasza:
Szerintem felháborító, hogy ilyen koncertre 15 éveseket beengednek. Miért nem teszik korábbi időpontra, úgy, hogy legalább este 9-re vége legyen?
2012. ápr. 25. 11:04
 12/18 A kérdező kommentje:
ez nem ilyen vadulós koncert meg nem kemény metál.egyszerű magyar zene(punnany massif).
2012. ápr. 25. 13:31
 13/18 anonim válasza:

Nem a zenestílus miatt van kifogásom. Hanem az a gond, hogy éjszaka 11-ig tart. Az ilyen koncerteken a zene a legártalmatlanabb veszélyforrás, max. hallássérült leszel, de azon később hallókészülékkel lehet segíteni.

Ezt írtad az előző oldalon: "De anya erre mondta azt hogy nem bízik meg bennem.Azt gondolja hogy seggrészegre innám magam és?!"

Honnan tudod, hogy azt gondolja, azt is mondta, vagy csak te gondoltad, hogy azt gondolja?

Persze Te ismered az anyukádat, lehet hogy jól tudod, hogy azt gondolta.

éééés? után szerinted mit gondolt még? Nem fejezted be a mondatot. Azt gondolta, hogy seggrészegre iszod magad , beájulsz és belefulladsz a saját hányásodba?

2012. ápr. 25. 20:37
 14/18 A kérdező kommentje:
nem az csak maga a tudat hogy mivan ha iszok és úristen valami rosszat tennék egy fiúval..de én úgy vagyok az alkohollal hogy egy nőnek legyen már tartása,szóval nem iszom magam le soha tudom hol a határ.
2012. ápr. 25. 21:44
 15/18 anonim válasza:
üsd le anyukát, temesd el, és mehetsz is :D én ezt tettem
2012. ápr. 26. 13:28
 16/18 A kérdező kommentje:
poénkodásból nem kérek ;)
2012. ápr. 26. 20:53
 17/18 anonim válasza:

"..ha iszok és úristen valami rosszat tennék egy fiúval."

Jaaaa!

Ezek szerint félig-meddig bízik benned, mert azt gondolja, hogy józanul nem csinálnál "rosszat". (Valójában rosszat akkor csinálnál egy fiúval, ha elmennétek kirabolni egy bankot.)

De mondja is ezeket neked, vagy csak gondolod, hogy gondolja anyukád? Én azt gondolom, hogy egy koncerten sokkal veszélyesebb dolgok is vannak. Ilyen helyekre mennek bűnözők is, akik a fiatalok pénzén akarnak megélni, mint a drogdillerek, akik mindent megtesznek azért, hogy legyen vevőjük.

Szerintem akkor nyugodt lenne anyukád, ha azt tudná, hogy egyáltalán egy cseppet sem iszol. Én nem vagyok egy ivás szakértő, de tudom, hogy a mértéket tartani nem olyan egyszerű. Szerintem nincs neked olyan rutinod az ivásban, nem túl hihető, hogy tudsz mértéket tartani, gondolom nem iszogatsz évek óta.

2012. ápr. 26. 21:03
 18/18 A kérdező kommentje:
mindkét papám sokat ivott(az egyik meg is halt agyvérzéssben,a másik "csak" agyvérzést kapott),és én ezek miatt tudom a mértéket.ez alatt azt értem hogy csak minimálisat iszok (max. 2 pohár) és nem töményeket hanem csak pl:bacardi vagy sör.ennyi.szóval én nem vagyok nagy piás pedig sok barátom az.a koncerten pedig tudom hogy fennállnak ezek a lehetőségek ezért nem vinnék pénzt.magamat pedig megtudom védeni mert 2 éve thai boxolok
2012. ápr. 27. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!