Mit tegyek h ne legyen ilyen velem a saját anyám? Bennem van ahiba? Költözzek el?
Hát nekem biztos jobb lenne,mer tmár nagyon kivagyok. És most olyan rossz érzés h ezt elmertem mondani,mert úgy érzem h ártok ezzel anyának,de már tényleg nem bírtam.
És nagyon köszi h segítesz nekem, ez sokat jelent most,mert eléggé magam vagyok.
Nagyon sajnalom, hogy ilyen helyzetben vagy! En is csak azt tudom tanacsolni mint az elso hozzaszolo, hogy koltozz apukadhoz.
Egy kicsit te is megnyugodnal es lehet anyukad is meggondolna magat, es nem lenne ennyire onzo!
Biztosan szeret anyukad csak, most a fiatal koraban kihagyott dolgokat probalja bepotolni!
Amugy en is ismerek egy ilyen holgyet aki a gyereket reggel koran kuldi a nagyihoz mert erkezik a pasi!
Nagyon sajnallak! Remelem jora fordul az eleted!
Szoritok neked!
Udv:Erika
Úgy érzed már nem szeret? Csak azért mert a figyelmét megosztja közted és egy egy férfi közt? Ha majd neked lesz párod, ő is mondhatja, hogy "már nem szeretsz?"
Gyerek vagy még, gyerekesen gondolkodsz.
Az anyád némiképpen valóban figyelmetlen (használt óvszer szanaszét, képek a gépen elérhető helyen)
de ha az apáddal élnétek ugyanez természetesebb lenne.
16 éves kor, nagyon nehéz időszak.
Ne anyádon követeld a saját boldogságodat azt neked magadnak kell belül megteremtened.
Már nem vagy gyerek! igaz, felnőtt sem.
Tudom, hogy nehéz neked most. De valóban nézhetnéd a jó oldalát is. Ezek szerint anyád egy beleveló nő, aki feltehetőleg nagyon megértő és segítőkész lesz amikor te kedesz el ismerkedni a szexualitással.
Olvass sokat és igyekezz másra koncentrálni ne azon keseregj, hogy milyen elhanyagolt vagy. Ezt önsajnálatnak hívják. Tény, hogy a tinikre jellemző. :))
Én bízom benne, hogy idővel megértőbb leszel édesanyáddal és ő is figyelmesebb lesz az irányodban.
szia!
sajnálom, h ilyen helyzetben vagy. én 15 évesen voltam hasonlóban. anyám összejött egy faszival, akit én igazából sosem bírtam. pláne most nem... össze akartak költözni a faszi házába, és nekem is kellett volna mennem. de elértem, h maradjunk. mosmár együtt laknak, de mivel én 21 éves vagyok, lakhataok egyedül :)
azt javaslom, hogy költözz apukádhoz, de gyakran látogasd anyudat is, pláne amikor a faszi nincs ott, és mondjuk segítség kell neki.
joga van hozzá, h éjjel nappal csak kefélnek, de nincs joga ahhoz, h megkeserítse az életed. ne csinálj semmi hülyeséget! inkább mondd meg neki, h ez van, és jobbnak látod, ha apáddal laksz ezek után.
sok sikert!
Mondjuk... én nem kotorásztam anyám cuccai között a gépen. És nem mászkáltam a hálószobájukba.
És valamiért természetes volt a számomra, hogy a felnőtt szüleimnek is van szexuális élete. Reméltem, hogy nekem is lesz majd 40 éves korom után is... :)))
Ennyit annak, aki azt kérdezte, hogy "mit szólt volna"
Aki most fujjog, annak valószínűleg elég pocsék lesz amikor kamasz gyereke lesz. És ne feledje... a kamasz gyereke itt fog tanácsot kérni a neten és mindenki uszítani fogja az anyja ellen. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!