Ismertek olyan háztartásbelit, aki elvált vagy meghalt a férje? Mi lett a nővel?
Figyelt kérdés
Talált munkát, talpra tudott állni?2012. ápr. 23. 08:07
1/5 anonim válasza:
Sajnos én ilyen vagyok.1 évig kaptam özvegyit.volt megtakaritasunk meg egy ház es egy lakás a házat kiadom a lakásban fenntartom magam. És van megtakarításunk ahhoz nem nyultam még.de vállalkozásban gondolkodom.a házat 120 ért adom ki ebből ha nem is nagylábon de meg tudok élni. A tbt és a nyugdíjjárulékot eddig is fizettük ezután is fizetem.lelkileg viszont padló
2/5 anonim válasza:
Én is háztartásbeli vagyok, még együtt vagyunk a párommal (remélem még jó sokáig :)) de ha bármi történne vele akkor rengeteg megtakarításunk van, és vannak ingatlanaink is. Ha elválnánk akkor minden feleződne + a gyt. és visszamennék dolgozni (a gyerekek születése előtt dolgoztam, és hoztam is lakást, kocsit a házasságba, szóval nem rajta élősködöm alapból).
3/5 anonim válasza:
Anyukám 28 és után marad egyedül, válás után. Nem sikerült talpra állnia. 6 év telt el azóta.
4/5 anonim válasza:
Utolsó!
Ezt írd le úgy, hogy mi is értsük..
5/5 anonim válasza:
Anyukámat elhagyta az apám. Nálunk is voltak ingatlanok meg sok sok pénz. A válással persze feleződött. De aki 3 gyereket nevel és otthon van 28 évig, az teljesen antiszociális lesz. Az egyik ház ki van adva, ebből megél.De lelkileg ugyanúgy a padlón van. Nincs életcél, már "öreg" szerinte, nem tud mit kezdeni magával. Az élet elment mellette és értelmetlenül sodródik. Ő a szerencsés eset.Ha nem lett volna ház és felezni kell azt is amiben laktak akkor lett volna igazi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!